Αναβάλλεται το SNF Nostos

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Aναβάλλεται το φετινό SNF Nostos, που θα πραγματοποιούνταν στις 23 – 27 Ιουνίου.

Αν όλα κυλήσουν ομαλά, έχει προγραμματιστεί το φετινό SNF Nostos με θέμα «Ανθρωπότητα και Τεχνητή Νοημοσύνη» να διεξαχθεί στις 25-29 Αυγούστου.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση των Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, εδώ και πάνω από έναν χρόνο η ανθρωπότητα περνάει μια μεγάλη δοκιμασία, η οποία μπορεί να αναδειχθεί σε μια ευκαιρία για την επιστήμη και την τεχνολογία να αποδείξουν την αξία τους. Όμως, την ίδια στιγμή, όσο κι αν η τεχνολογία και η τεχνητή νοημοσύνη (ΑΙ), σε όλες τις εκφάνσεις τους, μπήκαν στην καθημερινότητά μας δυναμικά το προηγούμενο διάστημα, είναι πια σαφές πως δεν θα μπορέσουν ποτέ να υποκαταστήσουν την ανθρώπινη επαφή.

«Κόντρα στην επιθυμία μας να είμαστε συνεπείς στο ραντεβού μας κάθε Ιούνιο, αποφασίσαμε να μην διοργανώσουμε φέτος SNF Nostos. στις 23-27 Ιουνίου, όπως αρχικά προγραμματίζαμε. Γιατί, πολύ απλά, δεν θα μπορούσαμε, όπως δείχνουν τα δεδομένα σήμερα, να γιορτάσουμε μαζί σας από κοντά. Και είναι αυτή η άμεση επαφή που μας έχει λείψει πιο πολύ και που θέλουμε να ξαναζήσουμε» τονίζουν. 

«Είμαστε αισιόδοξοι πως η κατάσταση στο υγειονομικό μέτωπο θα βελτιωθεί αισθητά το επόμενο διάστημα» επισημαίνουν, εκφράζοντας την ελπίδα πως το SNF Nostos θα διοργανωθεί κανονικά και στην πλήρη μορφή του, όπως πάντα, στα τέλη Αυγούστου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή