Πρόσωπα της Παρασκευής

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το ποσό των 2,2 εκατομμυρίων ευρώ συμφώνησε να πληρώσει ο γνωστός ηθοποιός Τζέιμς Φράνκο (φωτ.) σε μαθητές του που τον κατηγόρησαν για σεξουαλική παρενόχληση και για την επιμονή του γνωστού σταρ να τους υποχρεώνει να παίζουν αποκαλυπτικές σεξουαλικές σκηνές. Το 2014 είχε αποκαλυφθεί ότι ο Φράνκο ζήτησε μέσω Instagram ραντεβού σε μια ανήλικη κοπέλα. Για να αποκτήσει ισχύ ο συμβιβασμός, θα πρέπει να εγκριθεί από δικαστήριο του Λος Αντζελες.

(…) O συμβιβασμός του Τζέιμς Φράνκο και η αποφυλάκιση του Μπιλ Κόσμπι προκάλεσαν την αντίδραση της Ντίλαν Φάροου, η οποία δήλωσε ότι όσοι αμφιβάλλουν για τους λόγους που επιζήσαντες σεξουαλικών επιθέσεων, όπως η ίδια και άλλοι, χρειάζονται χρόνια για να μιλήσουν για την κακοποίηση που υπέστησαν σήμερα θα πήραν ένα μάθημα. «Πολλοί που επιβίωσαν θα κοιτάνε τα σημερινά γεγονότα και θα αποφασίσουν ότι δεν αξίζει, ότι ακόμη και όταν η δικαιοσύνη αποδίδεται, μπορεί και να αναιρεθεί».

(…) Νέο δικαστικό «όχι» στην Μπρίτνεϊ Σπίαρς σε αίτησή της για άρση της κηδεμονίας της από τον πατέρα της, ο οποίος έχει τον έλεγχο όλων των οικονομικών της πόρων. Η απόφαση του δικαστηρίου αφορά αίτηση που έκανε η ποπ τραγουδίστρια τον περασμένο Νοέμβριο. Πριν από μία εβδομάδα η Σπίαρς απηύθυνε μια δραματική έκκληση για την άρση της κηδεμονίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή