Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H Παυλίνα Βουλγαράκη θα ανέβει τη σκηνή του SNF Nostos την Κυριακή 29 Αυγούστου για μια μοναδική συναυλία με θέμα το πέρασμα «Από το Εγώ στο Εμείς» στις 9 μ.μ. Είσοδος ελεύθερη με προεγγραφή και σειρά προτεραιότητας.

To «Ταξίδι/The Walk» της Μικρής Αμάλ συνεχίζεται στα Τρίκαλα στις 29 Αυγούστου, μεταφέροντας το μήνυμα «μη μας ξεχνάτε» από τη Συρία στην Ευρώπη. Η μαριονέτα ύψους 3,5 μέτρων θα περπατήσει από το Τζαμί Οσμάν Σαχ στην πλατεία των Τρικάλων στις 7.30 μ.μ. και θα συνοδεύεται από εκδηλώσεις μουσικής, θεάτρου, χορού και εκπαιδευτικά προγράμματα. 

Ο Μανώλης Μητσιάς γιορτάζει «50 Χρόνια Χρυσάφι» με μια συναυλία στο Ηρώδειο τη Δευτέρα 30 Αυγούστου στις 9 μ.μ.

Το Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών και το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο συνδιοργανώνουν στους Δελφούς τριήμερο συνέδριο με θέμα «Η Αρχιτεκτονική της Παλιγγενεσίας / Η Παλιγγενεσία της Αρχιτεκτονικής» από την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση. 

Η ομάδα σύγχρονου χορού «Πρόσχημα» σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Φιλίππων παρουσιάζουν την Τρίτη 31 Αυγούστου στις 9 μ.μ. στο Φρούριο Καβάλας την παράσταση «Instar» σε χορογραφία Μαρίας Κολιοπούλου.

Μια πρωτότυπη θεματική ξενάγηση στον Αρχαιολογικό χώρο της Νικόπολης με μουσική συναυλία και αλλά και προβολή φωτογραφιών στις 28-29 Αυγούστου με τίτλο «Καβάφης: 4 ποιήματα για την Νικόπολη» στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Ολη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός». 

Η παράσταση/περφόρμανς «Εάλω Θεσσαλονίκη» παρουσιάζεται 1 και 2 Σεπτεμβρίου στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού, σε σκηνοθεσία Ρούλας Πατεράκη. Ωρα έναρξης 8 μ.μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή