Το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ επιστρέφει με Νέα Εκπαιδευτικά Προγράμματα πιο σύγχρονα από ποτέ
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
το-μουσείο-τηλεπικοινωνιών-ομίλου-οτ-561537580

Το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ επιστρέφει με Νέα Εκπαιδευτικά Προγράμματα πιο σύγχρονα από ποτέ

Κάθε χρόνο τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα του Μουσείου Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ περιλαμβάνουν δράσεις που ξεχωρίζουν για την δημιουργικότητα και την πρωτοτυπία τους! Φέτος, τα Νέα Εκπαιδευτικά Προγράμματα επιστρέφουν με ακόμα πιο έντονη δημιουργική προσέγγιση αλλά και πιο σύγχρονα από ποτέ.

Για πρώτη φορά τα προγράμματα του Μουσείου Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ είναι διαθέσιμα τόσο δια ζώσης όσο και διαδικτυακά και μας καλούν σε μια ξεχωριστή εμπειρία δημιουργίας και εξερεύνησης. Με οδηγό την αγάπη για το περιβάλλον, τον σεβασμό στην κοινωνία και με διάθεση γιορτής, τα Νέα Εκπαιδευτικά Προγράμματα περιλαμβάνουν πλούσιες εκπαιδευτικές δράσεις, προγράμματα STEM και Ρομποτικής, εικαστικά εργαστήρια και ομαδικές ξεναγήσεις για σχολεία, οικογένειες και μεμονωμένους επισκέπτες.

Το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ επιστρέφει με Νέα Εκπαιδευτικά Προγράμματα πιο σύγχρονα από ποτέ-1

Κάθε χώρος του Μουσείου, καλωσορίζει μια μοναδική δράση για όλη την οικογένεια. Στην αυλή του Μουσείου, μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν την τέχνη της χαρακτικής, με βοηθό τις ρόδες ενός ποδηλάτου. Στο αμφιθέατρο οι μικροί επισκέπτες θα γίνουν DJ συνθέτοντας το δικό τους μουσικό έργο με ήχους του Μουσείου, ενώ στην αίθουσα του Δορυφόρου η τεχνολογία θα συναντήσει την τέχνη και τα παιδιά θα δημιουργήσουν εικαστικά έργα με έμπνευση από την Μητέρα Φύση. Δορυφόροι, Ρομπότ και οπτικές ίνες, συμπληρώνουν την Μουσειοπαιδαγωγική εμπειρία.

–> ΘΕΣΗ ΒΙΝΤΕΟ

Και επειδή φέτος το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ επιστρέφει πιο σύγχρονο και διαφορετικό, πραγματοποιεί τις δράσεις, κατά περίσταση και διαδικτυακά. Ειδικά, για τα απομακρυσμένα σχολεία της περιφέρειας το Μουσείο προσφέρει δύο διαδικτυακά εικαστικά εργαστήρια, μέσα από τα οποία οι μαθητές θα έχουν την μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν το Μουσείο, να εμπνευστούν και να διασκεδάσουν δημιουργικά.

Το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ επιστρέφει με Νέα Εκπαιδευτικά Προγράμματα πιο σύγχρονα από ποτέ-2

Δείτε εδώ τις δράσεις που σας ενδιαφέρουν και προγραμματίστε άμεσα την ηλεκτρονική σας κράτηση. Η διαδικασία είναι απλή και η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ ακολουθεί πιστά τα Μέτρα Υγειονομικής Προστασίας και τις οδηγίες της Πολιτείας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή