Προσωπα της Τετάρτης

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον θρυλικό Φρεντ Αστέρ πρόκειται να ενσαρκώσει ο Τομ Χόλαντ στην επικείμενη κινηματογραφική βιογραφία που ετοιμάζει η Sony, όπως ο ίδιος ο νεαρός ηθοποιός επιβεβαίωσε πρόσφατα. Ο πολύ δημοφιλής πρωταγωνιστής των τελευταίων ταινιών «Spider-Man» θα χρειαστεί προφανώς να εξασκηθεί πολύ στον χορό και στο τραγούδι προκειμένου να μπει στα «παπούτσια» του Αστέρ, αν και η πρότερη εμπειρία του επί σκηνής βοηθά. Στα εφηβικά του χρόνια ο Χόλαντ ερμήνευσε τον ρόλο του Μπίλι Ελιοτ στο ομώνυμο μιούζικαλ, στη σκηνή του Γουέστ Εντ.

(…) «Παρανοϊκά» και «βγαλμένα από την εποχή του Νίξον» χαρακτήρισε ο Μπόμπι Γκιλέσπι των Primal Scream τα σχέδια της κυβέρνησης του Μπόρις Τζόνσον, σύμφωνα με τα οποία οι χρήστες ακόμα και μικροποσοτήτων ναρκωτικών θα μπορούν να χάσουν το διαβατήριο και το δίπλωμα οδήγησής τους. Στόχος των μέτρων υποτίθεται πως είναι ο περιορισμός των «lifestyle» χρηστών, γεγονός που έχει ήδη προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις στα μέλη της βρετανικής καλλιτεχνικής κοινότητας.

(…) Τις δύο υποψηφιότητές του για τα βραβεία Γκράμι του 2022 απέσυρε ο Drake . Ο Αμερικανός ράπερ έχει στο παρελθόν ασκήσει έντονη κριτική στον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν τα μουσικά βραβεία, ενώ φέτος είχε υποβάλει υποψηφιότητα μόνο για τις κατηγορίες που αφορούσαν το χιπ χοπ. Τελικά, βέβαια, ακόμα και αυτές αποσύρθηκαν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή