What A Feeling X-Mas Mix: Το Public και η Cobalt Music δημιουργούν το απόλυτο χριστουγεννιάτικο hit
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
what-a-feeling-x-mas-mix-το-public-και-η-cobalt-music-δημιουργούν-το-απόλυ-561643903

What A Feeling X-Mas Mix: Το Public και η Cobalt Music δημιουργούν το απόλυτο χριστουγεννιάτικο hit

Η υπέροχη διασκευή του τραγουδιού “What A Feeling” που κυκλοφορεί από την Cobalt Music με την υπογραφή της Μαριέττας Φαφούτη (Musou Music), ντύνει με τον καλύτερο τρόπο την νέα τηλεοπτική καμπάνια του Public, θυμίζοντάς μας ότι το μεγαλύτερο δώρο είναι πάντα να μοιράζεσαι συναισθήματα, στιγμές και αναμνήσεις, με τους δικούς σου ανθρώπους!

Το τραγούδι έχει ήδη λάβει τα καλύτερα σχόλια και φιλοδοξεί να γίνει κλασικό, όπως άλλωστε και το Public που αποτελεί, κλασικά, τον αγαπημένο προορισμό για δώρα τις γιορτές.

H Μαριέττα Φαφούτη δήλωσε σχετικά: «Το δικό μου δώρο για τα φετινά Χριστούγεννα δεν ήταν άλλο από το να δουλέψω σε αυτό το καταπληκτικό project. Αισθάνομαι τυχερή που είχα την ευκαιρία να μεταμορφώσω ένα σπουδαίο τραγούδι σε ένα μικρό χριστουγεννιάτικο ύμνο στην αγάπη. Με πιο ξεχωριστό στολίδι απ’ όλα την γεμάτη ζεστασιά και τρυφερότητα φωνή της Κατερίνας Μπουρνάκα. Πραγματικά νιώθω ευγνωμοσύνη για τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα και μας εμπιστεύτηκαν από το πρώτο δευτερόλεπτο και ανυπομονώ να ξαναδουλέψουμε παρέα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή