«Vikings: Valhalla»: Η επανεκκίνηση του μύθου των Βίκινγκς

«Vikings: Valhalla»: Η επανεκκίνηση του μύθου των Βίκινγκς

Από τις προσθήκες του Netflix, η επανεκκίνηση του μύθου των Βίκινγκς συγκεντρώνει σίγουρα το ενδιαφέρον των τηλεθεατών αυτή την εβδομάδα.

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από τις προσθήκες του Netflix, η επανεκκίνηση του μύθου των Βίκινγκς συγκεντρώνει σίγουρα το ενδιαφέρον των τηλεθεατών αυτή την εβδομάδα. Το «Vikings: Valhalla» διατηρεί σε γενικές γραμμές την αισθητική και την ατμόσφαιρα του επιτυχημένου προκατόχου του, συστήνοντας όμως εντελώς καινούργιους ήρωες. Αυτή τη φορά βρισκόμαστε στον 11ο αιώνα, περίπου εκατό χρόνια μετά την εποχή του Ράγκναρ Λόθμπροκ και οι διάφορες φυλές των Βίκινγκς ετοιμάζονται για εκστρατεία εναντίον της Αγγλίας, για να εκδικηθούν τις εκεί εκκαθαρίσεις εις βάρος των συγγενών τους. Ενώ μια μικρή ομάδα Βίκινγκς από τη Γροιλανδία καταφθάνει επίσης, προκειμένου να πάρει τη δική της, πιο προσωπική εκδίκηση. Η σίκουελ σειρά μοιάζει με ελαφρώς υποτονική εκδοχή του πιο… ροκ εν ρολ ορίτζιναλ, ωστόσο αποτελεί σίγουρα απολαυστικό θέαμα για τους λάτρεις του είδους.

Αποφασισμένη να πάρει πίσω ό,τι της… ανήκει φαίνεται η Ντίσνεϊ, η οποία από τα μέσα του μήνα θα εμπλουτίσει σημαντικά την παρέα των υπερηρώων στη διαδικτυακή πλατφόρμα της. Οχι ωστόσο με καινούργιο υλικό, αλλά με σειρές όπως τα ήδη δημοφιλή «Daredevil», «Jessica Jones», «Luke Cage» κ.ά., τα οποία έως τώρα βρίσκονταν στο Netflix, όμως πλέον αφαιρούνται για να γυρίσουν στη «μαμά» Marvel, δηλαδή την Ντίσνεϊ. Παράλληλα, το Disney Plus, το οποίο το προσεχές καλοκαίρι έρχεται και στη χώρα μας, εισάγει γονεϊκό έλεγχο, ώστε να βοηθήσει τους γονείς με τις νέες πιο «ενήλικες» σειρές του.

Πλούσιο πρόγραμμα τηλεοπτικών σειρών για τον Μάρτιο ανακοίνωσε πρόσφατα η Cosmote TV. Ανάμεσά τους ξεχωρίζουμε αρχικά το «Halo» (25/3), σόου το οποίο θα μεταφέρει στην οθόνη ένα από τα πιο δημοφιλή βιντεοπαιχνίδια φαντασίας παγκοσμίως. Οι αγαπημένοι χαρακτήρες Master Chief και Cortana θα βρίσκονται βέβαια εκεί, καθώς ένας εξελιγμένος υπερστρατιώτης του 26ου αιώνα αποτελεί το πιο αποτελεσματικό όπλο της ανθρωπότητας απέναντι σε μια εξωγήινη απειλή. Από τις νέες κυκλοφορίες ξεχωρίζει επίσης ο 5ος και τελευταίος κύκλος του επικού «The Last Kingdom» (10/3), αλλά και το «Super Pumped-The Battle for Uber», το οποίο εξιστορεί την άνοδο και την πτώση του ιδρυτή της γνωστής εφαρμογής ταξί. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τον Τζόζεφ Γκόρντον-Λέβιτ και την Ούμα Θέρμαν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή