«Peacemaker»: Τηλεοπτική σειρά «διά χειρός» HBO για τον υπερήρωα

«Peacemaker»: Τηλεοπτική σειρά «διά χειρός» HBO για τον υπερήρωα

Ενας αρκετά διαφορετικός υπερήρωας απέκτησε πρόσφατα τη δική του τηλεοπτική σειρά «διά χειρός» HBO (στην Ελλάδα από τη Vodafone TV).

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενας αρκετά διαφορετικός υπερήρωας απέκτησε πρόσφατα τη δική του τηλεοπτική σειρά «διά χειρός» HBO (στην Ελλάδα από τη Vodafone TV). Ο «Peacemaker» δεν είναι ακριβώς… όνομα και πράγμα, αφού, όπως ο ίδιος δηλώνει ευθαρσώς, θα επιβάλει την ειρήνη όσους κι αν χρειαστεί να ξεκάνει στην πορεία. Αυτός ο παλαβός τύπος, τον οποίο πρωτογνωρίσαμε ως μέλος της κινηματογραφικής «Suicide Squad», γίνεται τώρα μέλος μιας άλλης ειδικής ομάδας, η οποία αναλαμβάνει να αντιμετωπίσει κακούς με υπερδυνάμεις. Εχοντας αρκετές ομοιότητες με τους οπαδούς του Ντόναλντ Τραμπ, αλλά κατά βάθος αγνή καρδιά, ο συγκεκριμένος αντιήρωας προσφέρει πραγματικά απολαυστικές στιγμές με τις ατάκες του, αλλά και με τη δράση, η οποία είναι επίσης αρκετά εφευρετική στη σειρά.

Μια σειρά από μεγάλες επιστροφές περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Απριλίου, το οποίο δημοσίευσε πρόσφατα το Netflix. Η αρχή γίνεται στις 8/4 με τον πέμπτο κύκλο του «Ελίτ», της εφηβικής σειράς θρίλερ από την Ισπανία με τους φανατικούς ακολούθους. Ακόμη πιο δημοφιλές είναι το «Better Call Saul», με τον μυθικό δικηγόρο τού Μπομπ Οντέρνικ να καταφθάνει για την έκτη σεζόν στις 20/4. Τέλος, και το πολυβραβευμένο «Οζαρκ» με τον Τζέισον Μπέιτμαν ολοκληρώνει τον τέταρτο κύκλο του στην πλατφόρμα στις 29/4.

Η συνεργασία της Cosmote TV με τα στούντιο της Paramount ανανεώθηκε, όπως ανακοίνωσε πρόσφατα η πρώτη, δίνοντας στη δημοσιότητα και αρκετές από τις ταινίες και τις σειρές που αυτή θα φέρει στις οθόνες των Ελλήνων συνδρομητών. Ανάμεσά τους εμείς ξεχωρίζουμε το «The First Lady», μια νέα σειρά ανθολογίας, η οποία επιχειρεί έναν αποκαλυπτικό επαναπροσδιορισμό της αμερικανικής ηγεσίας μέσα από τη ματιά γυναικών στην καρδιά του Λευκού Οίκου. Η Βαϊόλα Ντέιβις ως Μισέλ Ομπάμα, η Μισέλ Φάιφερ ως Μπέτι Φορντ και η Τζίλιαν Αντερσον στον ρόλο της Ελενορ Ρούζβελτ είναι οι Πρώτες Κυρίες, οι οποίες πρωταγωνιστούν εδώ. Το all-star καστ της σειράς συμπληρώνουν ακόμη οι Κίφερ Σάδερλαντ, Ααρον Εκχαρτ, Ντακότα Φάνινγκ, Τζέιμι Λόσον κ.ά. Πρεμιέρα στις 18/4, αμέσως μετά την Αμερική. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή