«Better Call Saul», «Ozark»: Οι μεγάλες επιστροφές

«Better Call Saul», «Ozark»: Οι μεγάλες επιστροφές

Οι μεγάλες επιστροφές κυριαρχούν αυτές τις ημέρες στην πλατφόρμα του Netflix, με δύο από τις πιο δημοφιλείς σειρές των τελευταίων ετών να κυκλοφορούν νέους κύκλους.

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι μεγάλες επιστροφές κυριαρχούν αυτές τις ημέρες στην πλατφόρμα του Netflix, με δύο από τις πιο δημοφιλείς σειρές των τελευταίων ετών να κυκλοφορούν νέους κύκλους. Από τη μία το «Better Call Saul» με τον εξαιρετικό Μπομπ Οντερνικ να φοράει ξανά το κοστούμι του περίφημου δικηγόρου και να μπλέκει σε νέες περιπέτειες βγαλμένες από τον κόσμο του «Breaking Bad». Αγρια μπλεξίματα έχει όμως και ο Τζέισον Μπέιτμαν στην τέταρτη και τελευταία σεζόν του «Ozark», εκεί όπου η οικογένεια των Μπερντ έχει πλέον παραπάνω από αρκετό αίμα στα χέρια της. Αξίζει να σημειωθεί πως η πρώτη από τις δύο σειρές κυκλοφορεί τα επεισόδιά της μία φορά την εβδομάδα, ενώ η δεύτερη τα έχει «ανεβάσει» όλα μαζί, όπως συμβαίνει συνήθως στο Netflix.

Σκληρός ανταγωνισμός Disney+

Καλά κρατούν οι πόλεμοι της πλατφόρμας, εκεί όπου ο ανταγωνισμός γίνεται όλο και πιο σκληρός με στόχο την προσοχή του παγκόσμιου κοινού. Πρόσφατα η Paramount ανακοίνωσε πως η δική της πλατφόρμα (Paramount+) έχει φτάσει πια τα 62 εκατομμύρια συνδρομητές, σημειώνοντας μεγάλη άνοδο μέσα στο πρώτο τετράμηνο του 2022. Παρ’ όλα αυτά, βρίσκεται ακόμη πίσω από το HBO Max της Warner (76,8 εκατ.), όπως και από τα Disney+ και Netflix, τα οποία φτάνουν τα 130 και τα 221 εκατ. συνδρομητές αντίστοιχα.

Cinobo

Πολύ ενδιαφέρων φαίνεται πως θα είναι ο μήνας που μπήκε όσον αφορά την πλατφόρμα του Cinobo, η οποία ετοιμάζει σειρά αφιερωμάτων αλλά και αποκλειστικών κυκλοφοριών. Αρχικά ο Μάιος είναι μήνας Φεστιβάλ Καννών, με το Cinobo να δημιουργεί, εκτός των άλλων, πρωτότυπες λίστες ταινιών εμπνευσμένες από το φεστιβάλ, την ιστορία, τους νικητές, ακόμη και τους φετινούς διαγωνιζομένους. Αφιέρωμα ωστόσο θα γίνει και στον Τζιμ Τζάρμους, με πέντε ταινίες του («Διακοπές διαρκείας», «Πέρα από τον Παράδεισο», «Στην παγίδα του νόμου», «Μια νύστα στον κόσμο», «Καφές και τσιγάρα») να έρχονται ταυτόχρονα στην πλατφόρμα. Επιπλέον, εκεί θα δούμε το ντεμπούτο της Ζακλίν Λέντζου «Σελήνη, 66 Ερωτήσεις», καθώς και το ντοκιμαντέρ «Γουέστγουντ: Πανκ, είδωλο, ακτιβίστρια».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή