Πρόσωπα της Πέμπτης

Για τελευταία φορά θα βρεθεί πίσω από τις κάμερες ο Γούντι Αλεν (φωτ.), ο οποίος επιβεβαίωσε ότι θα γυρίσει την 50ή ταινία του το φθινόπωρο στο Παρίσι. Ο γνωστός σκηνοθέτης συνομίλησε με τον Αλεκ Μπάλντουιν σε μια ζωντανή συνέντευξη στο Ινσταγκραμ και δήλωσε ότι μάλλον αυτό θα είναι και το τελευταίο του φιλμ

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για τελευταία φορά θα βρεθεί πίσω από τις κάμερες ο Γούντι Αλεν (φωτ.), ο οποίος επιβεβαίωσε ότι θα γυρίσει την 50ή ταινία του το φθινόπωρο στο Παρίσι. Ο γνωστός σκηνοθέτης συνομίλησε με τον Αλεκ Μπάλντουιν σε μια ζωντανή συνέντευξη στο Ινσταγκραμ και δήλωσε ότι μάλλον αυτό θα είναι και το τελευταίο του φιλμ. «Εχει χαθεί ο ενθουσιασμός, τώρα κάνεις μια ταινία και είναι για δύο εβδομάδες στον κινηματογράφο και μετά πάει σε μια πλατφόρμα. Δεν είναι το ίδιο. Δεν το χαίρομαι τόσο», σχολίασε.

Πρόσωπα της Πέμπτης-1

(…) Αν και δεν τους φαίνεται, το όνομα Μπροκόλι είναι συνώνυμο του Μποντ και γι’ αυτό όλοι οι φαν του πράκτορα 007 ακούν με προσοχή τι θα πει η παραγωγός Μπάρμπαρα Μπροκόλι (φωτ.) για το μέλλον του αγαπημένου τους ήρωα μετά την αποχώρηση του Ντάνιελ Κρεγκ. Μιλώντας σε μια εκδήλωση, η παραγωγός είπε ότι τα γυρίσματα της νέας ταινίας είναι τουλάχιστον δύο χρόνια μακριά και ότι η ομάδα της εργάζεται πάνω στην «επανεφεύρεση» του Μποντ, τον οποίο θα συνεχίσει να υποδύεται άνδρας, αλλά ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό ποιος θα είναι αυτός.

(…) Αλλαγή φρουράς για το Μητροπολιτικό Μουσείο της Νέας Υόρκης καθώς ανακοινώθηκε η αποχώρηση του προέδρου και διευθυντή Ντάνιελ Βάις (φωτ.) το 2023. Στη θητεία του το μουσείο αντιμετώπισε την πανδημία, απέκτησε μόνιμο εισιτήριο και την πρώτη διευθύντρια Διαφορετικότητας, τη Λαβίτα Μακμάθ Τέρνερ.

Πρόσωπα της Πέμπτης-2

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή