Πέθανε η Ολίβια Νιούτον Τζον

Πέθανε η Ολίβια Νιούτον Τζον

Σε ηλικία 73 ετών άφησε την τελευταία της πνοή η τραγουδίστρια και ηθοποιός που άφησε εποχή ως συμπρωταγωνίστρια στο πλευρό του Τζον Τραβόλτα στην ταινία Grease του 1978.

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε ηλικία 73 ετών άφησε την τελευταία της πνοή η τραγουδίστρια και ηθοποιός Ολίβια Νιούτον Τζον, που άφησε εποχή ως συμπρωταγωνίστρια στο πλευρό του Τζον Τραβόλτα στην ταινία Grease του 1978.

Η – γεννηθείσα στην Αγγλία και μεγαλωμένη στην Αυστραλία – βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια και ηθοποιός, γνωστή για τον ρόλο της στην ταινία Grease, πέθανε έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο.

«Έφυγε από τη ζωή ειρηνικά στο ράντσο της στη Νότια Καλιφόρνια σήμερα το πρωί, περιτριγυρισμένη από οικογένεια και φίλους», όπως ανακοίνωσε ο σύζυγός της Τζον Ίστερλινγκ με ανάρτησή του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως έγραψε ο σύζυγός της: «Πέθανε ειρηνικά στο ράντσο της στη νότια Καλιφόρνια σήμερα το πρωί, περιτριγυρισμένη από την οικογένεια και τους φίλους της. Ζητάμε από όλους να σεβαστούν την ιδιωτική ζωή της οικογένειας σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή».

Υπενθυμίζει πως η Ολίβια Νιούτον-Τζον αποτέλεσε «σύμβολο θριάμβων και ελπίδας για περισσότερα από 30 χρόνια», καθώς μοιράστηκε τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο του μαστού.

Αντί στεφάνων και λουλουδιών, η οικογένεια ζήτησε να γίνουν δωρεές στη μνήμη της στο Ίδρυμα που φέρει το όνομά της (Olivia Newton-John) για την έρευνα κατά του καρκίνου.

Η Ολίβια Νιούτον-Τζον γεννήθηκε στη Βρετανία στις 26 Σεπτεμβρίου 1948 και σε ηλικία 6 ετών μετανάστευσε με την οικογένειά της στην Αυστραλία. Κέρδισε 4 βραβεία Grammy, ενώ η φήμη της εκτοξεύτηκε παγκοσμίως από τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στο μιούζικαλ Grease.

Η δήλωση του Τραβόλτα

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη John Travolta (@johntravolta)

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή