Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης (17/08)

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης (17/08)

Ο Μάριος Φραγκούλης συναντάει αυτό το καλοκαίρι, έπειτα από χρόνια, ξανά επί σκηνής τη σπουδαία Ντέμπορα Μάγιερς

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η «Μήδεια» του Ευριπίδη, όπως τη φαντάστηκαν και τη διασκεύασαν ο Αιμίλιος Χειλάκης και ο Μανώλης Δούνιας, έρχεται στο Υπαίθριο Θέατρο Δελφών «Φρύνιχος». Τον ομώνυμο ρόλο ερμηνεύει η Αθηνά Μαξίμου, ενώ παίζουν ακόμα οι Αιμίλιος Χειλάκης, Αναστάσης Ροϊλός, Γιώτα Νέγκα και Μυρτώ Αλικάκη. Στις 9 μ.μ.

Ο Μάριος Φραγκούλης συναντάει αυτό το καλοκαίρι, έπειτα από χρόνια, ξανά επί σκηνής τη σπουδαία Ντέμπορα Μάγιερς. Οι δυο τους, συνοδευόμενοι από έντεκα κορυφαίους μουσικούς, εμφανίζονται απόψε στο Ανοιχτό Θέατρο Μουδανιών στη Χαλκιδική, για να προσφέρουν ένα πρόγραμμα με τα ωραιότερα ερωτικά τραγούδια. Στις 9 μ.μ.

Η πολιτιστική ομάδα Echodrama παρουσιάζει μια μουσικοθεατρική περφόρμανς εμπνευσμένη από τη νουβέλα «Ερως – Ηρως» του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, στο Skiathos Garden Theatre της Σκιάθου. Στις 9.30 μ.μ.

Η Ρίτα Αντωνοπούλου και ο Γεράσιμος Ανδρουλιδάκης συνεχίζουν την κοινή καλοκαιρινή περιοδεία τους, παρουσιάζοντας ένα σμίξιμο λόγου και μουσικής, με θέμα τη δύναμη του «Μαζί» και τραγούδια που υμνούν την αφύπνιση της ψυχής, τον έρωτα και την αισιοδοξία. Απόψε στο Υπαίθριο Θέατρο Χόρτου Μαγνησίας, στις 9 μ.μ.

Η παιδική παράσταση του «Δον Κιχώτη», σε σκηνοθεσία Δημήτρη Αδάμη, περιοδεύει ανά την Ελλάδα κάνοντας στάση και στο Θέατρο Κάστρου της Καλαμάτας. Με τους Δημήτρη Σταμούλη, Τάσο Ράπτη, Μαριλίζα Χρονέα κ.ά. Στις 9 μ.μ.

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης (17/08)-1
Η «Μήδεια» του Ευριπίδη στο Υπαίθριο Θέατρο Δελφών «Φρύνιχος».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή