Ελεύθερη είσοδος σήμερα Κυριακή σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

Ελεύθερη είσοδος σήμερα Κυριακή σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού γιορτάζει για 26η χρονιά τις Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς σε όλη την Ελλάδα, με δωρεάν είσοδο και ποικίλες δράσεις

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ελεύθερη είναι σήμερα Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, η είσοδος σε αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία και μνημεία του κράτους με αφορμή τον εορτασμό της Πολιτιστικής Κληρονομιάς.

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού γιορτάζει για 26η χρονιά τις Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς σε όλη την Ελλάδα, με δωρεάν είσοδο και ποικίλες δράσεις. Φέτος, το κοινό ευρωπαϊκό θέμα του εορτασμού είναι η «Βιώσιμη Πολιτιστική Κληρονομιά – Διατηρώντας το παρελθόν για τις μελλοντικές γενιές».

Πλήθος κόσμου, τουρίστες αλλά και κάτοικοι της Αττικής, έχουν συγκεντρωθεί, από το πρωί της Κυριακής, στο μουσείο της Ακρόπολης, περιμένοντας στην ουρά, προκειμένου να επισκεφτούν πρώτοι τον αρχαιολογικό χώρο του μουσείου, καθώς η είσοδος, για το συγκεκριμένο μουσείο, είναι δωρεάν μόνο από τις 5.00 μ.μ. έως τις 8.00 μ.μ.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by European Heritage Days Gr (@ehpk_greece)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT