Home Cinema: «Τέρας: Η ιστορία του Τζέφρι Ντάμερ», «Αγέλη προβάτων»

Home Cinema: «Τέρας: Η ιστορία του Τζέφρι Ντάμερ», «Αγέλη προβάτων»

Η σειρά του Ράιν Μέρφι «Τέρας: Η ιστορία του Τζέφρι Ντάμερ» («Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story») «σπάει» νέα ρεκόρ.

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η σειρά του Ράιν Μέρφι «Τέρας: Η ιστορία του Τζέφρι Ντάμερ» («Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story») «σπάει» νέα ρεκόρ. Στη δεύτερη εβδομάδα που βρίσκεται στη λίστα με τα 10 προγράμματα που παρακολουθούν αυτό το διάστημα οι τηλεθεατές, η σειρά έγινε το ένατο πιο δημοφιλές αγγλόφωνο σόου όλων των εποχών στην πλατφόρμα. Το Netflix καταγράφει τη συνολική δημοτικότητα μετρώντας τις ώρες προβολής των πρώτων 28 ημερών που είναι διαθέσιμη μια σειρά στην υπηρεσία. Το «Τέρας» προβλήθηκε για 496 εκατομμύρια ώρες μόνο μέσα σε 12 ημέρες, έχοντας ακόμα 16 ημέρες για να ανέβει πιο ψηλά στο τσαρτ. Σύμφωνα με τα στοιχεία της πλατφόρμας, τουλάχιστον 56 εκατ. νοικοκυριά έχουν παρακολουθήσει και τα 10 επεισόδια (περίπου 8,8 ώρες συνολικά) της true crime μίνι σειράς.

Από την πλατφόρμα του Cinobo επιλέγουμε την ελληνικής παραγωγής ταινία «Αγέλη προβάτων». Η ιστορία του βραβευμένου φιλμ σε σκηνοθεσία Δημήτρη Κανελλόπουλου με τους Αρη Σερβετάλη, Δημήτρη Λάλο, Λευτέρη Πολυχρόνη και Γιάννη Βασιλώττο διαδραματίζεται σε μια επαρχιακή πόλη όπου ο Θανάσης δεν μπορεί να ξεπληρώσει το χρέος του στον Στέλιο και όταν μαθαίνει πως στην ίδια κατάσταση βρίσκεται και ο Αποστόλης, τότε θα προσπαθήσουν να κάνουν μια καλή συμφωνία. Το φιλμ νουάρ γνώρισε επιτυχία κυρίως χάρη στις αξιοπρόσεκτες ερμηνείες. 

Εκτός από το πολυαναμενόμενο δεύτερο μέρος της sci-fi ταινίας «Dune», θα επιστρέψουμε στον κόσμο που δημιούργησε ο συγγραφέας των βιβλίων, Φρανκ Χέρμπερτ, αυτή τη φορά μέσα από τη μικρή οθόνη. Η πρίκουελ σειρά «Dune» που έρχεται στο HBO Max, μόλις απέκτησε τις δύο πρωταγωνίστριές της. Σύμφωνα με τον ιστότοπο Variety, οι Εμιλι Γουάτσον (Βάλια Χαρκόνεν) και Σίρλεϊ Χέντερσον (Τούλα Χαρκόνεν) θα είναι εκείνες που θα αναλάβουν δράση στο «Dune: The Sisterhood». Η ιστορία διαδραματίζεται 10.000 χρόνια πριν από τα γεγονότα του «Dune» και βασίζεται στο μυθιστόρημα «Sisterhood of Dune» των Μπράιαν Χέρμπερτ και Κέβιν Τζ. Αντερσον. Οπως αναφέρει η επίσημη περιγραφή, «οι αδελφές Χαρκόνεν πολεμούν δυνάμεις που απειλούν το μέλλον της ανθρωπότητας και ιδρύουν τη θρυλική αίρεση γνωστή ως Bene Gesserit».  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή