Τζάντα Πίνκετ Σμιθ: Σε ένα χρόνο θα κυκλοφορήσουν τα απομνημονεύματά της

Τζάντα Πίνκετ Σμιθ: Σε ένα χρόνο θα κυκλοφορήσουν τα απομνημονεύματά της

Το βιβλίο θα καταγράφει γεγονότα της ζωής της: από τα δύσκολα παιδικά χρόνια μέχρι τον περίπλοκο γάμο της με τον Γουίλ Σμιθ

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Τζάντα Πίνκετ Σμιθ θα κυκλοφορήσει το επόμενο φθινόπωρο τα απομνημονεύματά της σχετικά με την άνοδο στη δόξα και «τον περίπλοκο γάμο της με τον Γουίλ Σμιθ», όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη ο εκδοτικός οίκος Dey Street Books. 

Το βιβλίο περιέχει ιστορίες της της ηθοποιού και παρουσιάστριας, συγκεκριμένα «το δύσκολο αλλά καθηλωτικό ταξίδι…από τα βάθη της κατάθλιψης και τις τάσεις αυτοκτονίας στα ύψη της επανεφεύρεσης του εαυτού και τον εορτασμό της αυθεντικής θηλυκής δύναμης». Ακόμα δεν έχει αποκαλυφθεί ο επίσημος τίτλος του βιβλίου. 

Σύμφωνα με τον οίκο Day Street Books, το βιβλίο θα περιλαμβάνει λεπτομέρειες σχετικά με το μεγάλωμα της Σμιθ ως κόρη γονέων που αγωνίζονταν με τον εθισμό, τις σπουδές στην υποκριτική και την ανάμειξή της με τα ναρκωτικά πριν γίνει σταρ του Χόλιγουντ. Το βιβλίο θα καταγράψει επίσης τη στενή φιλία της Σμιθ με τον ράπερ Tupac Shakur και τον έρωτά της με τον Γουίλ. Τέλος, θα αποκαλύπτει τις όμορφες στιγμές της μητρότητας. 

«Ο κόσμος έχει τοποθετήσει τόσες πολλές ταμπέλες και έχει πει τόσες ιστορίες για την Τζάντα. Αυτό οφείλεται στην πραγματικότητα του τοπίου των μέσων ενημέρωσης, αλλά επίσης των ρόλων που έχουν επιβληθεί στις γυναίκες από την κουλτούρα», δήλωσε η αντιπρόεδρος της Dey Street Books, Κάρι Θόρντον.

«Στο επίκεντρο των εικασιών και ψευδών ιστοριών βρίσκεται μια γυναίκα η οποία, όπως πολλές άλλες, έπρεπε να συμφιλιώσει την προσωπικότητά της με τις ανάγκες εκείνων που αγαπά. Αυτό το βιβλίο αφορά την Τζάντα που δίνει στον κόσμο την αλήθεια της, μεταφέρει τους αναγνώστε σε ένα ταξίδι από το “χαμένο” κορίτσι μέχρι τη γυναίκα μαχήτρια». 

Με πληροφορίες από τους Los Angeles Times 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή