Home Cinema: «Προδοσία», «Abbott Elementary» και το φινάλε του «Westworld»

Home Cinema: «Προδοσία», «Abbott Elementary» και το φινάλε του «Westworld»

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί να μην είναι μία από τις νέες αφίξεις-μπεστ σέλερ του Netflix, αλλά σίγουρα η μίνι σειρά θρίλερ κατασκοπείας με τίτλο «Treason» (Προδοσία) είναι πλεονέκτημα για την πλατφόρμα.

Σε σενάριο του υποψηφίου για Οσκαρ Ματ Τσάρμαν, που υπέγραψε το ιστορικό θρίλερ «Η γέφυρα των κατασκόπων» με τον Τομ Χανκς, η σειρά δημιουργεί ενδιαφέροντες χαρακτήρες, τους οποίους στη συνέχεια εγκλωβίζει σε έναν προσεκτικά κατασκευασμένο και περίπλοκο ιστό ψεμάτων.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο αυτού του δράματος πέντε επεισοδίων έχει ο Τσάρλι Κοξ, κυρίως γνωστός από τη σειρά φαντασίας «Daredevil». Εδώ ο Αγγλος ηθοποιός υποδύεται τον Ανταμ Λόρενς, έναν νεαρό αλλά αξιόπιστο πράκτορα της MI6 που ανεβαίνει σταθερά στην ιεραρχία.

Δίπλα του και, στην εξέλιξη της υπόθεσης, απέναντί του βρίσκεται ο σερ Μάρτιν Αντζέλις, τον οποίο, όπως πάντα, ερμηνεύει θαυμάσια ο Ιρλανδός ηθοποιός Κιάραν Χιντς.

Home Cinema: «Προδοσία», «Abbott Elementary» και το φινάλε του «Westworld»-1
Abbott Elementary 

Στην πλατφόρμα του Disney+ βρίσκεται πλέον διαθέσιμο για όποιον θέλει να το παρακολουθήσει το «Abbott Elementary», η αμερικανική κωμική σειρά, που έχει λάβει τις περισσότερες υποψηφιότητες (5) από οποιαδήποτε άλλη για τις φετινές Χρυσές Σφαίρες.

Η σειρά έχει για πρωταγωνιστές μια ομάδα αφοσιωμένων δασκάλων, οι οποίοι προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα στο δημόσιο εκπαιδευτικό σύστημα της Φιλαδέλφειας.

Παντρεύοντας το έξυπνο χιούμορ με την οξεία κοινωνική παρατήρηση, αυτό το σύγχρονο sitcom αξίζει σίγουρα τη φήμη του, ενώ σύντομα αναμένεται και ο δεύτερος κύκλος.

Home Cinema: «Προδοσία», «Abbott Elementary» και το φινάλε του «Westworld»-2
Τζέιμς Μάρσντεν

«Θα σας έλεγα ψέματα αν ισχυριζόμουν ότι ο τρόπος με τον οποίο ολοκληρώσαμε το “Westworld” δεν ήταν απογοητευτικός», δήλωσε πρόσφατα ο Τζέιμς Μάρσντεν στο Rolling Stone. Ο Αμερικανός ηθοποιός αναφέρεται φυσικά στο αιφνιδιαστικό κόψιμο της αγαπημένης σειράς εκατομμυρίων θεατών τον περασμένο Νοέμβριο από το HBO.

Το τηλεοπτικό δίκτυο αποφάσισε να τερματίσει το «Westworld» έπειτα από τέσσερις κύκλους, πιθανότατα λόγω του υπέρογκου κόστους της, σε συνδυασμό με τα κάπως πεσμένα νούμερα τηλεθέασης.

«Καταλαβαίνω πως είναι μια ακριβή σειρά και αυτές οι σειρές πρέπει να έχουν ανάλογα μεγάλο κοινό για να δικαιολογήσουν το κόστος, ωστόσο ήθελα να πιστεύω πως κάποια πράγματα είναι πιο σημαντικά από την οικονομική επιτυχία», σημείωσε επίσης ο Μάρσντεν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή