Homecinema: Το «Παράθυρο στη θάλασσα» και η επιστροφή της Έλσμπεθ Τασιόνι

Homecinema: Το «Παράθυρο στη θάλασσα» και η επιστροφή της Έλσμπεθ Τασιόνι

1' 48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από την πλατφόρμα του Ertflix επιλέγουμε τη βραβευμένη δραματική ταινία «Παράθυρο στη θάλασσα» («Una ventana al mar») σε σκηνοθεσία Μιγκέλ Ανχελ Χιμένεζ. Πρόκειται για μια ισπανοελληνική συμπαραγωγή, γυρισμένη στη Νίσυρο, κάτω από τον ελληνικό ήλιο. Η 50χρονη Μαρία αντιμετωπίζει μια δυσοίωνη πρόγνωση υγείας και αποφασίζει να ταξιδέψει μαζί με τις φίλες της στα ελληνικά νησιά, αγνοώντας τις συμβουλές της οικογένειας και των γιατρών της. Στη Νίσυρο θα βρει τη γαλήνη και τον αληθινό έρωτα στο πρόσωπο του Στέφανου. Θα πρέπει, ωστόσο, να αποφασίσει αν θα επιστρέψει στην Ισπανία ή θα παραμείνει στο νησί μέχρι το τέλος της ζωής της. Μια ταινία που «φωτίζει» έννοιες όπως η αληθινή αγάπη, ανεξάρτητα από την ηλικία, η μοναξιά, η απώλεια. Μια παραγωγή που εναρμονίζει τον έρωτα με την ομορφιά της φύσης. 

Η δημοφιλής δραματική νομική σειρά «The Good Wife» αποκτά και δεύτερο spinoff μετά το εξαιρετικά επιτυχημένο «The Good Fight» χαροποιώντας τους θαυμαστές της. Αυτή τη φορά, η ιστορία θα εστιάσει στην αφελή αλλά εξαιρετική δικηγόρο Ελσμπεθ Τασιόνι την οποία υποδύεται η διάσημη ηθοποιός Κάρι Πρέστον. Στη σειρά, η οποία αναμένεται να προβληθεί στο αμερικανικό δίκτυο CBS τη σεζόν 2023-2024, «μετά την επιτυχημένη καριέρα της στο Σικάγο, η αντισυμβατική Ελσμπεθ Τασιόνι θα βρεθεί δίπλα στο NYPD και θα αντιμετωπίσει μια σειρά από ευφυέστατους εγκληματίες». 

Το Netflix βάζει «στοπ» στην κοινή χρήση κωδικών του από άτομα που δεν κατοικούν στο ίδιο σπίτι. Μάλιστα, η δημοφιλής streaming πλατφόρμα διευκρινίζει το πώς ακριβώς θα ελέγχεται η κάθε σύνδεση, καθώς και τι θα συμβεί με άτομα που δεν είναι συνδρομητές αλλά παρακολουθούν από άλλο λογαριασμό. Ολες οι συσκευές που συνδέονται στην υπηρεσία εντός του νοικοκυριού θα πρέπει να συνδέονται μέσω Wi-Fi στο Netflix τουλάχιστον μία φορά κάθε 31 ημέρες. Για τον εντοπισμό των συσκευών που ανήκουν σε μία τοποθεσία, η πλατφόρμα χρησιμοποιεί διευθύνσεις IP, αναγνωριστικά συσκευών και τη δραστηριότητα λογαριασμού για να εντοπιστούν όσοι θα βλέπουν το περιεχόμενο της πλατφόρμας «παράνομα» από εδώ και στο εξής. Αυτή είναι μία από τις βασικές αλλαγές του Netflix και μένει να δούμε αν θα ακολουθήσουν και άλλοι streamers.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή