Home cinema: «Three Pines», «Capitani», «Fleishman is in Trouble»

Home cinema: «Three Pines», «Capitani», «Fleishman is in Trouble»

Μια παραδοσιακή σειρά μυστηρίου για τους λάτρεις της Αγκάθα Κρίστι και πρωταγωνιστή τον Αλφρεντ Μολίνα: αυτά είναι τα δυνατά σημεία της σειράς «Three Pines», που προβάλλεται στην πλατφόρμα Amazon.

1' 46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια παραδοσιακή σειρά μυστηρίου για τους λάτρεις της Αγκάθα Κρίστι και πρωταγωνιστή τον Αλφρεντ Μολίνα: αυτά είναι τα δυνατά σημεία της σειράς «Three Pines», που προβάλλεται στην πλατφόρμα Amazon και στην Ελλάδα στο Novacinema4 κάθε Παρασκευή μέχρι τις 17/3, στις 22:00. O ευφυής αλλά ταυτόχρονα συμπονετικός αρχιεπιθεωρητής Αρμάν Γκαμάς ξεδιαλύνει δολοφονικούς γρίφους που βασίζονται στα επιτυχημένα μυθιστορήματα της Καναδής Λούιζ Πένι. Η σειρά οκτώ επεισοδίων αποτυπώνει τη ζωή σε μια μικρή πόλη του Κεμπέκ, που κατοικείται από ενδιαφέροντες χαρακτήρες. Τα μυστήρια που πρέπει να λύσει ο αρχιεπιθεωρητής είναι τέσσερα και εξιχνιάζονται σε δύο επεισόδια το καθένα, ενώ στο φόντο εξελίσσεται μια άλλη υπόθεση συνδεδεμένη με ένα σοβαρό κοινωνικό πρόβλημα του Καναδά και των ΗΠΑ: την εξαφάνιση νεαρών ιθαγενών γυναικών και το ελλιπές ενδιαφέρον των Αρχών να τις αναζητήσουν.

Δράση, μυστήριο και ανατροπές διαθέτει η αστυνομική σειρά «Capitani» που προβάλλεται στο Netflix σε ημίωρα επεισόδια και προσφέρονται για binge watching. Πρωταγωνιστής ο επιθεωρητής Λουκ Καπιτάνι (Λουκ Σιλτζ), ο οποίος στην πρώτη σεζόν καταδέχεται να πάει σε ένα μικρό χωριό του Λουξεμβούργου για να ερευνήσει τον θάνατο μιας 15χρονης έφηβης. Η απλή υπόθεση όμως περιπλέκεται σε έναν λαβύρινθο ψεμάτων όπου όλοι γνώριζαν αλλά δεν μιλούσαν. Στη δεύτερη σεζόν ο Καπιτάνι –στο μεταξύ έχει καταλήξει στη φυλακή– αναλαμβάνει τον ρόλο ενός ιδιωτικού ντετέκτιβ και μπλέκει σε νέες περιπέτειες. 

Ανέβηκε πρόσφατα στην πλατφόρμα του Disney+ η καινούργια σειρά του Hulu, «Fleishman is in Trouble», με τον Τζέσε Αϊζενμπεργκ και την Κλερ Ντέινς στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Επειτα από 15 χρόνια γάμου ο Τόμπι Φλάισμαν παίρνει διαζύγιο από τη σύζυγό του, Ρέιτσελ. Στη μέση βρίσκονται τα δυο τους μικρά παιδιά, η φροντίδα και η επιμέλεια των οποίων θα γίνει πλέον διαρκές αντικείμενο προστριβών μεταξύ τους. Ταυτόχρονα ο γιατρός Τόμπι προσπαθεί να βρει τον δρόμο του μέσα στον κυκεώνα των εφαρμογών ερωτικών γνωριμιών, συνήθως με κωμικοτραγικά αποτελέσματα. Ο Τζέσε 
Αϊζενμπεργκ είναι εξαιρετικός παίζοντας τον γνωστό νευρωτικό του χαρακτήρα, σε μια καλοφτιαγμένη σειρά με πολύ εύστοχο σενάριο, μπόλικο χιούμορ και δίχως μεγάλες εκπλήξεις, που αναλύει τις δυσκολίες των σύγχρονων σχέσεων.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή