Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Πρεμιέρα για την παράσταση «Σωτηρία με λένε» της Σοφίας Αδαμίδου στο Θέατρο του Νέου Κόσμου, σε σκηνοθεσία Χριστίνας Χατζηβασιλείου. Στις 9.15 μ.μ. Αντισθένους 7 και Θαρύπου.

• Ο Αντι Σέπαρντ , μία από τις σπουδαιότερες μουσικές προσωπικότητες της τζαζ, έρχεται στο Half Note μαζί με το εξαιρετικό κουαρτέτο του, υποσχόμενος τέσσερα (14-17/12) αξέχαστα μουσικά βράδια. Στις 10.30 μ.μ. Τριβωνιανού 17.

• Παρουσίαση του βιβλίου «Καλαμάς κι Αχέροντας» (εκδ. Κίχλη) του Χριστόφορου Μηλιώνη από τους Αννα Αφεντουλίδου, Αλέξη Ζήρα και Δημήτρη Χριστόπουλο. Στις 6 μ.μ. Πεσμαζόγλου 5.

• Παρουσίαση του βιβλίου «19 στάσεις» (εκδ. Πατάκη) του Γιώργου Σκαμπαρδώνη στον «Ιανό» από τους Ευγενία Φακίνου, Βαγγέλη Προβιά και Δημήτρη Θάνα. Στις 8.30 μ.μ. Σταδίου 24.

• Η Ενωση Ελλήνων Φυσικών σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής διοργανώνει μαθητική εκδήλωση που ξεκινάει σήμερα με τίτλο «Η φυσική μαγεύει» με εισηγήσεις ομιλητών και εργαστηριακά δρώμενα. Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, Αιγάλεω (πλησίον Λεωφόρου Αθηνών).

• Tο «Τρίγωνο» γιορτάζει στην πλατεία Αγίας Ειρήνης, με το «Μπορούμε» και την Big Band, ενώ καταστηματάρχες προσφέρουν ζεστό κρασί και γλυκά. Επίσης, τα δέντρα στολίζονται με τις επαγγελματικές κάρτες. 3 μ.μ. – 8 μ.μ.

• Ολοκληρώνεται σήμερα το αφιέρωμα του Goethe-Institut Athen στο βραβευμένο γερμανικό σινεμά, με την προβολή του ντοκιμαντέρ «Τhe Congo Tribunal». Στις 8.30 μ.μ. Ομήρου 14-16.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή