Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Τα αστέρια του καλλιτεχνικού πατινάζ από τη Ρωσία έρχονται στο κλειστό του Τάε Κβον Ντο, σε μια «Χιονάτη» – υπερπαραγωγή (έως 23/12) με χορό, ακροβατικά και εντυπωσιακά θεατρικά εφέ. Στις 4 μ.μ. και 7.30 μ.μ. Κλειστό Παλαιού Φαλήρου.

• Την παράσταση «Η λάμψη μιας ασήμαντης νύχτας» του Κόνορ Μακφέρσον παρουσιάζει στο θέατρο Επί Κολωνώ η ομάδα Νάμα. Στις 9.15 μ.μ. Ναυπλίου 12 και Λένορμαν.

• Παρουσίαση του βιβλίου «Η σκηνοθεσία του δημόσιου προσώπου – εγχειρίδιο για πολιτικούς και πολιτευόμενους» (εκδ. Καστανιώτη) του Γιώργου Λακόπουλου από τους Σταύρο Θεοδωράκη, Ελλη Στάη και Παύλο Τσίμα. Στη 1 μ.μ. Στο Μέγαρο Υπατία, Πατησίων 55.

• Παρουσίαση του βιβλίου «Σκυλίσια ψυχή» (εκδ. Πατάκη) του Αύγουστου Κορτώ στον Ιανό. Στις 6 μ.μ. Σταδίου 24.

• Εκδήλωση με τίτλο «Το μέλλον του παρελθόντος της ελληνικής μετανάστευσης και διασποράς» πραγματοποιείται στο πλαίσιο του «Λόγος 5» της Εθνικής Βιβλιοθήκης με ιστορικούς της ελληνικής μετανάστευσης και διεθνείς εμπειρογνώμονες. Στις 7.30 μ.μ. Πύργος Βιβλίων, ΚΠΙΣΝ. Λεωφ. Συγγρού 364.

• Παρουσίαση του βιβλίου «Εμμανουήλ Ροΐδης: Τρεις μεσαιωνικές μελέτες» (εκδ. Πατάκης) του Δημήτρη Φύσσα με ανάγνωση αποσπασμάτων, συζήτηση με τον συγγραφέα Νίκο Δήμου και τον καθηγητή του ΕΚΠΑ Δημήτρη Δημητράκο και μουσική. Στις 8 μ.μ. Βιβλιοπωλείο «Επί Λέξει», Ακαδημίας 32.

• Γαλλικές και γαλλόφωνες ταινίες κινουμένων σχεδίων και μυθοπλασίας για παιδιά (8 – 11 ετών) στο Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών, στο πλαίσιο του προγράμματος «Οι πιο μικρές μέρες του χρόνου». Σίνα 31.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή