Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Θεατρική πρεμιέρα στη Στέγη με την πιο πρόσφατη παραγωγή του Γάλλου σκηνοθέτη, σκηνογράφου και εικαστικού Φίλιπ Κεν με τίτλο «Crash Park: Η ζωή ενός νησιού». Στις 8.30 μ.μ. Εως 30/12. Στέγη Ιδρύματος Ωνάση, λ. Συγγρού 107.

• H dj Loo παρουσιάζει ένα ηλεκτρισμένο χορευτικό σετ στο χειμερινό μπαρ, στην ταράτσα του Bios. Στις 10 μ.μ. Πειραιώς 84.

• Από σήμερα και μέχρι τις 3/1 το μελωδικό φωνητικό τρίο των Airlettes έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα με σουίνγκ, μπούγκις και μουσικές για γιορτινές βραδιές. Στις 10.30 μ.μ. Half Note, Τριβωνιανού 17.

• Εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης «Ζωγραφική χωρίς τέλος» της Εταιρείας Εικαστικών Τεχνών και Γραμμάτων με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων λειτουργίας της. Στις 7 μ.μ. Γούναρη 133, Γλυφάδα.

• Στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού διοργανώνεται η έκθεση «Από τα Μακεδονικά στα Θεσσαλικά Τέμπη. Από τη Ρεντίνα στη Βελίκα», που παρουσιάζει πέντε οχυρωμένες θέσεις από τη Μακεδονία και τη Θεσσαλία με συνδετικό κρίκο τον αυτοκράτορα Ιουστινιανό. Από 9 π.μ. Λεωφ. Στρατού 2, Θεσσαλονίκη.

• Η ομάδα αφήγησης «Χείλια λένε παραμύθια» διηγείται τις ιστορίες της από την προφορική παράδοση και τη λογοτεχνία συνοδεία ζωντανής μουσικής, στο Θεατρικό Βαγόνι της Αμαξοστοιχίας- Θεάτρου «Το Τρένο στο Ρουφ». Στις 5 μ.μ. Κωνσταντινουπόλεως και Αμφιπόλεως, Ρουφ.

• Η Αλκηστις Πρωτοψάλτη επιστρέφει στη σκηνή του gazarte σε ροκ διάθεση με το πρόγραμμα «Σε απευθείας σύνδεση» και ζωντανή επαφή το κοινό της. Στις 9.30 μ.μ. Gazarte-Main Stage, Βουτάδων 32.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή