«Έλα να με βρεις…»: Η Κατερίνα Ντίνου επιστρέφει στον Σταυρό του Νότου

«Έλα να με βρεις…»: Η Κατερίνα Ντίνου επιστρέφει στον Σταυρό του Νότου

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στον φιλόξενο χώρο του Σταυρού του Νότου επιστρέφει, μετά τις πετυχημένες συναυλίες της τον περασμένο Οκτώβριο, η ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός, Κατερίνα Ντίνου.

Την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019 η Κατερίνα Ντίνου θα παρουσιάσει στον Σταυρό του Νότου τη μουσική παράσταση «Έλα να με βρεις…». Ο τίτλος, δανεισμένος από τραγούδι σε δική της μουσική και στίχους, δίνει το στίγμα για το τι θα ακολουθήσει στο πρόγραμμά της. Μία μουσική παράσταση που μιλάει στη ψυχή όπως μόνο η Κατερίνα το κατορθώνει.

Επιλογές της προσωπικής της δισκογραφίας και πρόσφατα τραγούδια της, συναντούν μεγάλες στιγμές της ελληνικής μουσικής σκηνής, σε ένα εκρηκτικό μείγμα  συναισθήματος και πάθους. Η Κατερίνα Ντίνου θα παρουσιάσει και τραγούδια από τη νέα της δισκογραφική δουλειά που ετοιμάζεται και θα κυκλοφορήσει από τον Μετρονόμο.

Φυσικά και δεν θα λείψουν οι στιγμές αγκαλιά με την κιθάρα της ή το αγαπημένο της μπαγλαμαδάκι για να αποδώσει αγαπημένα τραγούδια, δικά της και άλλων δημιουργών, όπως συνηθίζει στις εμφανίσεις της. Η ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός Κατερίνα Ντίνου μας υπόσχεται ένα ονειρικό ταξίδι μέσα από την καρδιά, την ψυχή της και τη μοναδική γλυκύτητα της φωνή της.

Θα τη συνοδεύσουν οι εξαιρετικοί μουσικοί:

Ανδρέας Βουδούρης, πιάνο

Βαγγέλης Μαχαίρας, μπουζούκι

Νίκος Καινούριος, κιθάρα

Νίκος Νταρίλας, τύμπανα

Aκούστε εδώ το τραγούδι «Έλα να με βρεις»

Και το τελευταίο της τραγούδι « Τ’ οργανάκι»

https://youtu.be/FpdJXiEF13o

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή