Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Παρουσίαση της ποιητικής συλλογής «Το δέντρο που ανατέλλει» της Δάφνης Νικήτα, στον Ιανό. Στις 6 μ.μ. Σταδίου 24.

• Πρεμιέρα για τον μονόλογο «Με το ένα χέρι κρατούσε τον Καραγάτση και με το άλλο το τσιγάρο». Σκηνοθεσία: Βίλια Χατζοπούλου, ερμηνεία: Λένα Δροσάκη. Στις 7 μ.μ. Θέατρο Skrow, Αρχελάου 5.

• Οι ηθοποιοί Κάτια Γέρου, Κωνσταντίνα Τάκαλου, Μαριάννα Κάλμπαρη «συναντιούνται» επί σκηνής με τις τρεις αγωνίστριες του ’21: Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα, Μαντώ Μαυρογένους και Δόμνα Βισβίζη, στο πλαίσιο του αφιερώματος «200 χρόνια από την Επανάσταση: Ποια είναι η σύγχρονη Ελλάδα;» που διοργανώνεται στο Θέατρο Τεχνης Καρόλου Κουν. Στις 7 μ.μ. Υπόγειο, Πεσμαζόγλου 5.

• Εγκαίνια της έκθεσης με έργα των πρωτοπόρων Ελληνίδων της νεοελληνικής ζωγραφικής Θάλειας Φλωρά-Καραβία και Σοφίας Λασκαρίδου στον χώρο τέχνης «ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ» της Εθνικής Ασφαλιστικής. Στις 7 μ.μ. Εως 7/3. Στοά Κοραή 4.

• Ομαδική εικαστική έκθεση «The Way We Were»/«Τα καλύτερά μας χρόνια» σε επιμέλεια της Ιριδος Κρητικού και διοργάνωση του Νίκου Χιωτίνη στην αίθουσα τέχνης ArteVisione. Στις 8 μ.μ. Εως 5/3. Πηλίου 5, πλατεία Κολιάτσου.

• Η έκθεση «Dilettanti» φιλοξενεί δουλειές που βασίζονται στη φωτογραφία και προέρχονται από συμμετέχοντες στο μονοετές φωτογραφικό workshop «re-search». State of Concept, Τούσα Μπότσαρη 19.

• Παρουσίαση του βιβλίου «Του έρωτα και του θανάτου. Σημεία στίξης» (εκδ. Κλειδάριθμος) του Γεράσιμου Θεοδόση. Στις 7.30 μ.μ. Επί Λέξει, Ακαδημίας 32.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή