Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Εγκαίνια της έκθεσης Designing for Athens με σχέδια του καταστήματος koukoutsi-graphique store, που παράγει προϊόντα με στόχο την προβολή της σύγχρονης εικόνας της Αθήνας. Στις 8.30 μ.μ. TAF, Νορμανού 5.

• Παρουσίαση του νέου cd της Ελληνίδας μεσοφώνου Alexandra Gravas, «SONGBOOK 2 #discoveries» από την ίδια και κορυφαίους σολίστ. Συμμετέχει ο Μίμης Πλέσσας. Στις 8.30 μ.μ. Ιανός, Σταδίου 24.

• Η ερμηνεύτρια Αναστασία Εδεν και ο συνθέτης Αρης Βλάχος παρουσιάζουν τη νέα τους μουσική παράσταση για πρώτη φορά στη σκηνή του Half Note. Στις 9.30 μ.μ. Half Note Jazz Club, Τριβωνιανού 17.

• Ο τραγουδοποιός και ερμηνευτής Στέλιος Τσουκιάς σε μία live εμφάνιση μετά την κυκλοφορία των δύο πρώτων του κομματιών. Στις 9.30 μ.μ. Σταυρός του Νότου, Θαρύπου 35.

• Παρουσίαση-έκθεση του βιβλίου «Topheth» του Γιάννη Θεοδωρόπουλου σε επιμέλεια του ιστορικού τέχνης Χριστόφορου Μαρίνου στην γκαλερί Elika. Στις 7 μ.μ. Ομήρου 27.

• Διάλεξη με θέμα «Ενας Αμερικανός συγγραφέας στην πεδιάδα της Θεσσαλίας» με ομιλητή τον καθηγητή του Παντείου και δημοσιογράφο Νίκο Μπακουνάκη από τις εκδηλώσεις «Λόγος». Στις 7.30 μ.μ. Πύργος Βιβλίων της Εθνικής Βιβλιοθήκης. ΚΠΙΣΝ, λεωφ. Συγγρού 364.

• Ενα «μελόδραμα γέλιου» που ακροβατεί ανάμεσα στο αστικό δράμα, το μελό και τη φάρσα είναι το έργο «Τα μάτια» του Πάμπλο Μεσίες σε σκηνοθεσία Παντελή Δεντάκη. Στις 9.15 μ.μ. Θέατρο του Νέου Κόσμου. Αντισθένους και Θαρύπου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή