Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Φανταστική συνάντηση μεταξύ της Σοφίας Βέμπο και της Μαρίας Κάλλας παρουσιάζει απόψε το Half Note, με τη σοπράνο Κάτια Πάσχου και την ερμηνεύτρια Αργυρώ Καπαρού. Στις 9.30 μ.μ. Τριβωνιανού 17, Μετς.

• Μια βραδιά με το πολύ ιδιαίτερο ακορντεόν και τη ρωσική εκδοχή του, το μπαγιάν, στο επίκεντρο, διοργανώνεται στο Μέγαρο. Ενα πολυφωνικό όργανο της παραδοσιακής αλλά και της λόγιας μουσικής, που όμως σπάνια ακούγεται στις συμφωνικές αίθουσες, παίρνει τον λόγο. Στις 8.30 μ.μ. Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη.

• Ο σκηνοθέτης Ευθύμης Χρήστου και η αμαξοστοιχία-θέατρο «Το Τρένο στο Ρουφ» παρουσιάζουν το έργο «Vincent», του πολυβραβευμένου σύγχρονου Αγγλου συγγραφέα Φίλιπ Ρίντλεϊ. Στις 9 μ.μ. Σιδηροδρομικός Σταθμός Ρουφ.

• Εκθεση με έργα από τις πολύτιμες συλλογές του Μουσείου Νεοελληνικής Τέχνης Δήμου Ρόδου παρουσιάζεται στο Ιδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη στην Αθήνα. Εως τις 12 Μαΐου. Μέρλιν 1.

• Ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος βάζει στο «Ντιβάνι του Ιανού» τον Φοίβο Δεληβοριά, σε μια μη πολιτικά ορθή συνέντευξη-εξομολόγηση που καταλήγει σε τραγούδι. Στον πολυχώρο του βιβλιοπωλείου, στις 8.30 μ.μ. Σταδίου 24.

• Εγκαινιάζεται στη Μουσική Βιβλιοθήκη «Λίλιαν Βουδούρη» η ατομική έκθεση «Γιώργος Φλωράκης στις 8.00: Σημειώσεις από τα Πρωινά του Τρίτου». Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός του Τρίτου Προγράμματος παρουσιάζει τις οπτικοποιημένες αποτυπώσεις των μουσικών εκπομπών του κλασικής μουσικής, σε μια έκθεση με έντονο μουσικό ενδιαφέρον. Μέγαρο Μουσικής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή