Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Συναυλία με έργα Σκαλκώτα και Ραχμάνινοφ παρουσιάζει η ΚΟΑ με σολίστ τον Δημήτρη Τουφεξή, υπό τη διεύθυνση του Στέφανου Τσιαλή. Στις 8.30 μ.μ. Μέγαρο Μουσικής, Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη.

• Συζήτηση με θέμα «Τουρισμός: Ποιες είναι οι προοπτικές ανάπτυξης και οι αυριανές θέσεις εργασίας;» διοργανώνει το Γαλλικό Ινστιτούτο σε συνεργασία με το Ελληνογαλλικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο. Στις 5.30 μ.μ. Σίνα 31.

• Το Ελληνικό Σχέδιο συνεχίζει τις δημιουργικές αναζητήσεις του, με 14 νέες συμφωνικές μινιατούρες του Δημήτρη Παπαδημητρίου, με τίτλο «Οι πλανόδιοι των ονείρων» (15-16/2) στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης. Λεωφ. Συγγρού 107.

• Παρουσίαση της ποιητικής συλλογής «Drapetomania» (εκδ. Μικρά Αρκτος) της Γιάννας Μπούκοβα από τον Παρασκευά Καρασούλο και την Κατερίνα Ηλιοπούλου. Στις 8.30 μ.μ. Βιβλιοπωλείο Ιανός, Σταδίου 24.

• Ατομική έκθεση της Τίνας Καραγεώργη με τίτλο «Happyland» στην γκαλερί Skoufa. Εως 9/3. Σκουφά 4, Κολωνάκι.

• Οι masters του vocalese Royal Bopsters, ένα από τα σημαντικότερα vocal σχήματα της τζαζ, έρχονται από τη Νέα Υόρκη για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στη σκηνή του Half Note (έως 18/2). Μαζί τους η μυθική κυρία της τζαζ Sheila Jordan και το τρίο του πιανίστα Γιώργου Κοντραφούρη. Στις 10.30 μ.μ. Τριβωνιανού 17, Μετς.

• «Μύρτος» της ομάδας 4Frontal, μια παράσταση βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Παύλου Μάτεσι ανεβαίνει στη σκηνή του Θεάτρου Νέου Κόσμου σε σκηνοθεσία Θανάση Ζερίτη. Στις 9.15 μ.μ. Αντισθένους 7 και Θαρύπου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή