Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Στο πλαίσιο της διοργάνωσης «Αθήνα – Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου» ανοίγουν οι εκθέσεις «Η Ελλάδα μέσα από τα μάτια περιηγητών από τον Βορρά» και «Σύντομες Επ-αναγνώσεις: Τα τεκμήρια του Νικολάου Κάλας στη Βιβλιοθήκη των Βορείων Χωρών». Εως 31/5. Από 11 π.μ. Βιβλιοθήκη Βορείων Χωρών, Καβαλλότι 7.

• Οι Kalfayan Galleries παρουσιάζουν την ατομική έκθεση της Μαριάννας Γκιόκα, με τίτλο «A topography of the mind», με έργα που αποκαλύπτουν τη συνέχεια και τη συνάφεια μεταξύ τόπου και χρόνου. Εως 6/4. Προξένου Κορομηλά 43. Θεσσαλονίκη.

• Ομιλία δύο έμπειρων μελετητών των οθωμανικών αρχείων, της καθηγήτριας Zeynep Aygen και του ιστορικού Orhan Sakin. Στο αμφιθέατρο του Μουσείου Ακρόπολης. Στις 12 το μεσημέρι. Διονυσίου Αρεοπαγίτου 15.

• Η παρουσίαση της εγκατάστασης «Two Full Moon» από την εικαστικό Yu Zhang, που εξερευνά με το έργο της νέους τρόπους παραγωγής και προσέγγισης της τέχνης. Εγκαίνια στις 7 μ.μ. 3QUARTERS, Αγ. Δημητρίου 29, Ψυρρή.

• «Best before unu», ο Αντώνης Ανισέγκος (ηλεκτρονικά – προετοιμασμένο πιάνο) και ο animator Ανδρέας Καραουλάνης έρχονται από το Βερολίνο στο Μέγαρο Μουσικής για να παρουσιάσουν το δικό τους ονειρικό οπτικοακουστικό περιβάλλον. Στις 8.30 μ.μ. Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη.

• Η Γκαλερί 7 παρουσιάζει την 5η ατομική έκθεση της ζωγράφου Αμαλίας Σταυρουλάκη, με τίτλο «Human Trees», καθώς τα δέντρα παραμένουν κυρίαρχη φιγούρα στη δουλειά της εικαστικού. Στις 8 μ.μ. Σόλωνος 20.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή