Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Στα δημοτικά τραγούδια «Το γιοφύρι της Αρτας», «Του νεκρού αδελφού» και «Το στοιχειό της Χάρμαινας» του Σωτήρη Τριβιζά βασίζεται το μιούζικαλ «Οι Στοιχειωμένοι» του Δημήτρη Μαραμή. Σκηνοθεσία: Θάνος Παπακωνσταντίνου. Στις 8 μ.μ. Μέγαρο Μουσικής, Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη.

• Ο Διονύσης Σαββόπουλος και ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος σε ένα γλέντι Τσικνοπέμπτης στο «Αλσος» με δημοτικά και λαϊκά τραγούδια, και open barbecue. Στις 8.30 μ.μ. Ευελπίδων 4.

• Στο πλαίσιο του κύκλου «Τριλογία της Αθήνας: Ελευσίνα – Αθήνα – Λαύριο» του Μegaron Plus με το Σωματείο ΔΙΑΖΩΜΑ, γίνεται η δεύτερη διάλεξη από τους Πάνο Βαλαβάνη, καθηγητή κλασικής αρχαιολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και Νίκο Βατόπουλο, δημοσιογράφο- συγγραφέα. Συντονίζει ο Στ. Μπένος. Στις 7 μ.μ. Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη.

• «Λέσχη Γονεοκτόνων» του Ambrose Bierce, η πρώτη metal μουσική θεατρική παράσταση στην Ελλάδα στo Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Σκηνοθεσία: Γεωργία Ανδρέου. Στις 9 μ.μ. Πειραιώς 260.

• Ποπ επιτυχίες στη σκηνή του Faust, από τους Bliss, γνωστούς για τα εκρηκτικά τους πάρτι. Στις 9.30 μ.μ. Αθηναΐδος και Καλαμιώτου.

• Μια παρέα που ξέρει το καλό λαϊκό τραγούδι, οι Τζίνα Σπηλιωτοπούλου, Τίνα Αλεξοπούλου και Γιώργος Βεντουζάς, σε ένα κεφάτο πρόγραμμα. Στις 9 μ.μ. Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – Up Stage, λεωφ. Συγγρού 143.

• Το εστιατόριο του Μουσείου Ακρόπολης ανοιχτό από τις 8 μ.μ. έως τα μεσάνυχτα, για μια βραδιά με ζωντανή μουσική και πλούσιο μπουφέ. Διονυσίου Αρεοπαγίτου 15.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή