ΑΤΖΕΝΤΑ

Μια διαφορετική πρόσκληση για τσάι

mia-diaforetiki-prosklisi-gia-tsai-2302725

Η παράσταση «Smashed», μολονότι έχει κίνηση, ρυθμό, χιούμορ και εξαιρετικά υψηλού επιπέδου «ζογκλερική» τέχνη, δεν απευθύνεται σε παιδιά. Είναι ένα πολυβραβευμένο θέαμα για ενηλίκους που φέρνει στη σκηνή της Αίθουσας Σταύρος Νιάρχος 80 μήλα, 9 performers, 4 σερβίτσια, και εξελίσσεται σε μια αξέχαστη πρόσκληση για τσάι με τη μουσική συνοδεία αγαπημένων μελωδιών από την Tammy Wynette έως τον Μπαχ.

Η ομάδα Gandini Juggling, επιτυχημένη και πολυταξιδεμένη, δημιουργήθηκε το 1992 από τον διάσημο ζογκλέρ Sean Gandini και την πρωταθλήτρια της γυμναστικής Kati Ylä-Hokkala. Στο «Smashed», οι δύο καλλιτέχνες δημιουργούν ένα θέαμα τσίρκου και θεάτρου που εμπνέεται από το έργο της Πίνα Μπάους, και συνθέτουν μια σειρά από νοσταλγικές κινηματογραφικές σκηνές που διερευνούν την ένταση στις ανθρώπινες σχέσεις και τον χαμένο έρωτα.

Διασκεδαστικό και ταυτόχρονα ανατρεπτικό, το έργο αμφισβητεί κομψά τις αυστηρές συμβάσεις των καλών τρόπων, της ενδυμασίας και της γλώσσας του σώματος. Το αποτέλεσμα είναι ένα πρωτότυπο υβρίδιο ζογκλερικής επιδεξιότητας και σύγχρονου χορού, που συνδυάζει την ακρίβεια του συντονισμού με την έμπνευση μιας μοντέρνας χορογραφίας.

​​Λεωφ. Συγγρού 364, έναρξη στις 8.30 μ.μ.