Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Περιοδική έκθεση με τίτλο «Καζαντζάκης και Βυζάντιο: η αναζήτηση του θείου» συνδιοργανώνεται από το Μουσείο Νίκου Καζαντζάκη και το Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού στη Θεσσαλονίκη. Εως 15/9. Βυζαντινό Μουσείο Πολιτισμού, λεωφ. Στρατού 2.

• Ο συλλογικός τόμος «Τα πολλαπλά σύνορα ενός μεταβαλλόμενου κόσμου» (εκδ. Κριτική) παρουσιάζεται στον Σύλλογο Ελλήνων Αρχαιολόγων από τους Δήμητρα Γκέφου – Μαδιανού, Χριστίνα Κουλούρη, Δημήτρη Χριστόπουλο και Βασίλη Νιτσιάκο. Στις 7 μ.μ.Ερμού 134, Θησείο.

• Παρουσίαση του βιβλίου της Ελευθερίας Κυρίμη «Η θάλασσα στο χιόνι» (εκδ. Μεταίχμιο) στο βιβλιοπωλείο Επί Λέξει από τους Κώστα Αγγελάκο, Τασούλα Επτακοίλη και Ελένη Μπούρα. Στις 7.30 μ.μ. Ακαδημίας 32.

• Στις «Συναντήσεις με συγγραφείς» στο καφέ του «Ιανού» έρχεται ο Παρασκευάς Καρασούλος σε μια συζήτηση με τον Νίκο Θρασυβούλου, για το στιχουργικό του έργο. Στις 8.30 μ.μ. Σταδίου 24.

• Με ένα σόλο πρόγραμμα έρχεται στη σκηνή του Gazarte ο Αλκίνοος Ιωαννίδης από σήμερα και κάθε Τετάρτη. Στις 8.30 μ.μ. Βουτάδων 32.

• Aφιέρωμα στο μοναδικό στην Ελλάδα Φεστιβάλ Βιολοντσέλου του Διεθνούς Φεστιβάλ Πηλίου παρουσιάζει η Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ με εξαιρετικές συναυλίες και φημισμένους μουσικούς. Εως 14/3. Στις 8.30 μ.μ. ΚΠΙΣΝ, λεωφ. Συγγρού 364.

• Ο Θέμος Σκανδάμης μέσα από τη νέα του μουσική παράσταση ονειρεύεται μια πτήση πάνω από την πόλη και την τραγουδάει. Στις 10 μ.μ. Θέατρο Rabbithole, Γερμανικού 20, Αθήνα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή