Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Παρουσίαση του βιβλίου «Στ’ αμπέλια» (εκδ. Πόλις) του Σταύρου Ζουμπουλάκη από τον Παντελή Μπουκάλα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθηνών. Στις 7 μ.μ. Ακαδημίας 18.

• Η «Καθημερινή» παρουσιάζει τη νέα της εκδοτική σειρά «Εθνικές Κρίσεις» σε μια ανοιχτή εκδήλωση στο Ιδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, με τίτλο «Γιατί διχάζονται οι Ελληνες; Γιατί χρεοκοπεί η Ελλάδα;». Θα μιλήσουν οι: Π. Καζάκος, Ι. Μιχαηλίδης, Κ. Μπουραζέλης, Δ. Σωτηρόπουλος, Χ. Χαραλαμπάκης, Ν. Αλιβιζάτος, Χρ. Γιανναράς. Συντονίζει ο δημοσιογράφος Γ. Παλαιολόγος. Στις 6.30 μ.μ. Πειραιώς 254.

• Η έκθεση της Νότας Κυριαζή «Dear forests, sweet shadows, I come to seek my heart» παρουσιάζεται στην γκαλερί Αντωνοπούλου. Αριστοφάνους 20, Ψυρρή.

• Η Angelika Dusk κατακτά τη σκηνή σε ένα ανατρεπτικό live, με μουσικές επιλογές που ενώνουν τη ροκ, τα μπλουζ και το ελληνικό ρεπερτόριο. Στις 9 μ.μ. Σταυρός Του Νότου / Club, Θαρύπου 35.

• Δύο νεότατες μουσικοί και ερμηνεύτριες, η Κατερίνα Πολέμη και η Δήμητρα Σελεμίδου με εξαιρετικούς μουσικούς στο πλευρό τους, ανατρεπτικές ενορχηστρώσεις και ρεπερτοριακές εκπλήξεις έρχονται στο «Κρεμλίνο». Στις 10 μ.μ. Χαϊδαρίου 6, Πειραιάς.

• Μια διπλή προβολή σήμερα ενταγμένη στο αφιέρωμα για το αμερικανικό ντοκιμαντέρ «American Film Showcase» του Exile Roοm με τις ταινίες το «Πείραμα» (89΄) και «Φουλ του άσσου» (85΄). Στις 8 μ.μ. και 10 μ.μ. Είσοδος ελεύθερη. Αθηνάς 12.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή