Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Το Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης παρουσιάζει την έκθεση «Μια ματιά στην τέχνη της Αφρικής» υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής UNESCO με αντικείμενα από τη συλλογή Μιχαήλ Σκούλλου. Από τις 6 μ.μ. Πειραιώς 206.

• Παρουσίαση του βιβλίου «Το παιχνίδι του κόσμου» (εκδ. Εστία) του Κώστα Αξελού στο βιβλιοπωλείο Επί Λέξει από τους Γιώργο Δουατζή, Παναγιώτη Νούτσο, Σερβάν Ζολιβέ. Στις 7.30 μ.μ. Ακαδημίας 32.

• Τη θεατρική παράσταση «Τείχη» παρουσιάζει ο θίασος του «Μαργαρίτα». Στις 8.30 μ.μ. Ολύμπια Δημοτικό Μουσικό Θέατρο Μαρία Κάλλας, Ακαδημίας 59.

• Παρουσίαση του βιβλίου «Τι σκεφτόμαστε όταν σκεφτόμαστε το ποδόσφαιρο» (εκδ. Πατάκη) του Σάιμον Κρίτσλεϊ στο βιβλιοπωλείο του εκδοτικού οίκου. Ο Χάρης Βλαβιανός θα συζητήσει με τον συγγραφέα. Στις 7 μ.μ. Ακαδημίας 65.

• Ο δημοσιογράφος Γιάννης Παλαιολόγος συζητεί με τον καθηγητή του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών Διομήδη Σπινέλλη με θέμα «Ψηφιακή επανάσταση και Δημόσιο: αντιστάσεις και υπερβάσεις», στο Μουσείο της Τράπεζας της Ελλάδος. Στις 6 μ.μ. Αμερικής 3.

• Το γαλλικό Κουαρτέτο Diotima έρχεται στη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση σε μια παράσταση που παντρεύει την παραδοσιακή με τη λόγια μουσική, τους ήχους του τόπου καταγωγής τους με την ανάσα της εποχής τους. Στις 9 μ.μ. Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 107.

• Την παράσταση «Ο άνθρωπος που γελά» του Βίκτωρος Ουγκώ παρουσιάζει το Εθνικό Θέατρο στις 8.30 μ.μ. σε μουσική σύνθεση και σκηνοθεσία Θεόδωρου Αμπαζή. Πανεπιστημίου 48.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή