Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου

Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Ο Κωνσταντίνος Βήτα επιστρέφει στη μουσική με νέα τραγούδια και μια μεγάλη συναυλία σήμερα το βράδυ στο Piraeus 117 Academy. Πειραιώς 117, Γκάζι.

• H Ενωση Αρχαιολόγων Ελλάδας «ΗΩΣ» διοργανώνει ημερίδα με τίτλο «Προστασία της Πολιτιστικής Κληρονομιάς στην Ελλάδα: Μπροστά στην ψηφιακή πρόκληση» στο αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης. Από τις 10.30 π.μ. Διονυσίου Αρεοπαγίτου 15. 30/3.

• Η Βραζιλιάνα καλλιτέχνις Σόνια Γκουγκισμπέργκ παρουσιάζει την έκθεσή της «Silence» που περιλαμβάνει ποικιλία εγκαταστάσεων, από τυπώματα βινυλίου στις γυάλινες επιφάνειες ώς φωτογραφίες και βίντεο, στον εκθεσιακό χώρο Casa do Brasil, στην πρεσβεία της Βραζιλίας. Εως 15/5. Βασιλίσσης Σοφίας 23.

• Το Μουσείο Ακρόπολης φιλοξενεί το Κουαρτέτο Εγχόρδων «Tet-Art-One» της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών για μια μοναδική συναυλία κλασικής μουσικής έργα των Μότσαρτ, Πάχελμπελ, Χέντελ, Μπαχ, Χάιντν, Μποτσερίνι και Σκαλκώτα, στην Αίθουσα του Παρθενώνα. Στις 6 μ.μ. Διονυσίου Αρεοπαγίτου 15. 31/3.

• Το πρόγραμμα της Στέγης «Dancing to Conect» στο οποίο συμμετείχαν έφηβοι μαθητές από όλη την Ελλάδα παρουσιάζει τη χορογραφία του στην Κεντρική Σκηνή Στέγης Ιδρύματος Ωνάση. Στις 7 μ.μ. Λεωφ. Συγγρού 107. 31/3.

• Ο Νικήτας Σινιόσογλου παρουσιάζει το βιβλίο του «Μαύρες διαθήκες» (εκδ. Κίχλη) στο βιβλιοπωλείο Πλειάδες. Με τον συγγραφέα θα συνομιλήσουν οι Γιώργος Αριστηνός και Γιάννης Κοίλης. Στις 7.30 μ.μ. Σπύρου Μερκούρη 62, Παγκράτι. 30/3.

• Στο πλαίσιο κύκλου ομιλιών στη μνήμη του συγγραφέα Χρήστου Μαλεβίτση (1927-1997), ο Σύνδεσμος Φίλων Χρήστου Μαλεβίτση θα πραγματοποιήσει εκδήλωση με θέμα «Παιδεία και Εκπαίδευση στο έργο του Χρήστου Μαλεβίτση». Την Τρίτη 2/4 στις 7 μ.μ. στο Σπυροπούλειο Πολιτιστικό Ιδρυμα Νέου Ψυχικού (Αγ. Σοφίας 1 & Κηφισίας).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή