Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Η ερμηνεύτρια Ελένη Αράπογλου επιστρέφει από τη Νέα Υόρκη στην Αθήνα για μια μοναδική εμφάνιση στο Faust. Στις 10 μ.μ. Καλαμιώτου 11.

• Ξεκινάει αύριο στο Γαλλικό Ινστιτούτο της Αθήνας και στους κινηματογράφους «Αστορ» και «Δαναός» το 20ό Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου της Ελλάδος, με την ταινία «Το πρόβλημά μου είσαι εσύ» που θα προβληθεί στην τελετή έναρξης στο Παλλάς στις 8 μ.μ. Βουκουρεστίου 5.

• Συμπόσιο Ποίησης: Syn-Energy Αθήνα – Βερολίνο από τις 3.30 μ.μ. έως τις 10.00 μ.μ. στο φουαγιέ του Ινστιτούτου Γκαίτε. Ομήρου 14-16.

• H Big Band του Δήμου Αθηναίων συνεργάζεται με τον πιανίστα και συνθέτη Δημήτρη Καλαντζή για μια συναυλία στο Ολύμπια Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας» στις 8.30 μ.μ. Ακαδημίας 59.

• «Η σκακιστική νουβέλα» του Στέφαν Τσβάιχ παρουσιάζεται στο θέατρο Αλμα. Σκηνοθετεί η Μαριλίτα Λαμπροπούλου. Παίζουν οι Γιάννης Νταλιάνης, Σταύρος Γασπαράτος κ.ά. Στις 9 μ.μ. Αγ. Κωνσταντίνου και Ακομινάτου 15.

• Είναι οι σειρές μια νέα λογοτεχνία; Απειλούν να εκτοπίσουν βιβλίο, σινεμά και τηλεόραση; Η «Αθήνα 2018 – Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου» του Δήμου Αθηναίων προσκαλεί το κοινό σε μια ημερίδα με πολλά επεισόδια. Από τις 6 μ.μ. έως τις 9 μ.μ. στο Δημαρχιακό Μέγαρο Αθηνών. Αθηνάς 63, αίθουσα Τελετών.

• Το Public και οι εκδόσεις Διόπτρα παρουσιάζουν τον συγγραφέα ψυχολογικών θρίλερ Sebastian Fitzek. Στις 6.30 μ.μ. στο Public της οδού Τσιμισκή 24 στη Θεσσαλονίκη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή