Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Η Ελληνοαμερικανική Ενωση  παρουσιάζει μια βραδιά αφιερωμένη στο δημοτικό τραγούδι, με καλεσμένο τον μελετητή και ποιητή Παντελή Μπουκάλα. Στις 7.30 μ.μ. Μασσαλίας 22.

• Το Εθνικό Θέατρο παρουσιάζει την παράσταση «Ο άνθρωπος που γελά» του Βίκτωρος Ουγκώ στη σκηνή «Μαρίκα Κοτοπούλη», σε σκηνοθεσία Θοδωρή Αμπαζή. Στις 8.30 μ.μ. Πανεπιστημίου 48.

• O Κωστής Μαραβέγιας και η Καμεράτα σε μια μουσική παράσταση με ήρωες από τις κωμωδίες της αρχαιότητας και τα σατιρικά πρόσωπα του 17ου αιώνα, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Στις 8.30 μ.μ. Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη.

• Στo Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας ομιλία της Μαρίας Δαμανάκη,

γενικής διευθύντριας για τους ωκεανούς του οργανισμού «The Nature Conservancy», με θέμα: «Κλιματική αλλαγή: H φύση προσφέρει λύσεις». Στις 7 μ.μ. Αμφιθέατρο «Αγγελος Γουλανδρής» του Κέντρου ΓΑΙΑ.

• Ο Νίκος Θρασυβούλου  συνομιλεί με τον συγγραφέα Αχιλλέα Κυριακίδη για την τέχνη, την κοινωνία και τη ζωή. Στις 8.30 μ.μ. Ιανός, Σταδίου 24.

• Η διαΝΕΟσις διοργανώνει την ημερίδα «Η Δικαιοσύνη στην Ελλάδα. Προτάσεις για ένα σύγχρονο δικαστικό σύστημα» στο Μέγαρο Μουσικής. Στις 6 μ.μ. Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη.

• Το τμήμα σύγχρονου τραγουδιού της τάξης του Θοδωρή Κατή, του Εθνικού Ωδείου Πειραιά, σε αφιέρωμα στα αρχοντορεμπέτικα με τίτλο «Βίβα! – Μια ζωή την έχουμε!». Στις 8 μ.μ. Μουσική σκηνή «Σφίγγα», Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή