Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Ο χορογράφος και χορευτής Γιάννης Μανταφούνης παρουσιάζει την παράσταση με τίτλο «Faded» στη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση. Στις 8.30 μ.μ. Λ. Συγγρού 107.

• Το έκτο μπαζάρ βιβλίων του Μουσείου Μπενάκη πραγματοποιείται στο κτίριο της οδού Πειραιώς από σήμερα έως και την Κυριακή, ενώ στον ίδιο χώρο θα υπάρχει τμήμα με βιβλία από «δεύτερο χέρι» σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. 10 π.μ. – 10 μ.μ. Κυρ. 10 π.μ. – 6 μ.μ.

• Εκθεση εικόνων και κειμένων του Εθνικού Ιστορικού Μουσείου με τίτλο «Εγρεο, φίλα μάτερ. Προσωποποιήσεις της Ελλάδας στα χρόνια της Τουρκοκρατίας», σε επιμέλεια της προϊσταμένης της Βιβλιοθήκης της Ιστορικής και Εθνολογικής Εταιρεία της Ελλάδος Δήμητρας Κουκίου, παρουσιάζεται στο ΕΙΜ. Εως 31/6. Μέγαρο Παλαιάς Βουλής.

• Με δυναμική παρουσία στην ελληνική μουσική σκηνή, το Τρίο el Greco εμφανίζεται για πρώτη φορά στο Μέγαρο σε ένα πρόγραμμα που επισκέπτεται τις δύο «Σχολές της Βιέννης». Στις 8.30 μ.μ. Μέγαρο Μουσικής, Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη.

• Η ομάδα σύγχρονου χορού Dagipoli Dance Co, ο πυρήνας της οποίας αποτελείται από άτομα με κινητική αναπηρία, και η ομάδα «Νόημα» παρουσιάζουν την παράσταση «ASTAΘIA». Στις 9.15 μ.μ. Θέατρο ΠΚ, Κασομούλη 30 & Ρενέ Πυώ 2, Νέος Κόσμος.

• Την ατομική  έκθεσή του «Δώδεκα ώρες», μια εγκατάσταση πολλαπλών μέσων, παρουσιάζει ο Νίκος Αρβανίτης στην a.antonopoulou.art. Εως 18/5. Αριστοφάνους 20, Ψυρρή.

• Ο τρίτος κύκλος των Ημερών Λατρευτικής Μουσικής παρουσιάζει σήμερα το γυναικείο κουαρτέτο Ensemble airborne extended στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ. Στις 8.30 μ.μ. ΚΠΙΣΝ, Λ. Συγγρού 364.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή