Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου

Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Ο Χρήστος Ζερμπίνος και ο Μίλτος Λογιάδης στο ακορντεόν και στο πιάνο, αντίστοιχα, δίνουν ένα ρεσιτάλ στο Μέγαρο Μουσικής με τίτλο «Νυχτερινές εξομολογήσεις». Στις 8.30 μ.μ. Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη.

• Εγκαινιάζεται η έκθεση ζωγραφικής της Ειρήνης Διάδου «Mark of Cain», ένα οπτικό μανιφέστο για τη διαχρονικότητα της ανείπωτης βίας, στην Παλιά Αποθήκη Χάρτου. Στις 8 μ.μ. Χρυσοσπηλιωτίσσης 3, Τρίγωνο.

• Συζήτηση στο καφέ «Φίλιον» οργανώνουν οι εκδόσεις Κίχλη και «υψιλον/βιβλία» με τον δημοσιογράφο – συγγραφέα Ηλία Καφάογλου και τον ερευνητή ΕΙΕ – συγγραφέα Νικήτα Σινιόσογλου με θέμα: «Πεζός, ένας μικρός επαναστάτης». Στις 8.30 μ.μ. Σκουφά 34. 15/4.

• Η ομάδα θεατρικής άσκησης της Δ-Β Μ.Κ.Ε παρουσιάζει την παράσταση «Σαν δύο σταγόνες νερό» σε διασκευή, σκηνοθεσία, σκηνογραφία Δημήτρη Βλάσση στο θέατρο Ιλίσια. 15/4 στις 9.15 μ.μ. 16/4 στις 7 μ.μ. – 9.15 μ.μ. Παπαδιαμαντοπούλου 4.

• Συζήτηση μεταξύ της δημοσιογράφου Μαρίας Κατσουνάκη, της σκηνοθέτιδος Μαριάννας Οικονόμου και της μοντέρ Ευγενίας Παπαγεωργίου σχετικά με το ντοκιμαντέρ «Οταν ο Βάγκνερ συνάντησε τις ντομάτες». Στις 8 μ.μ. Δαναός, λεωφ. Κηφισίας 109.

• Εγκαινιάζεται η ομαδική εικαστική έκθεση με τίτλο «Quest for the Holy Grail – Το ιερό αντικείμενο» σε επιμέλεια του Νίκου Γιαβρόπουλου και καλλιτεχνική διεύθυνση Αλέξανδρου Μαγκανιώτη. Στις 7 μ.μ. The Project Gallery, πλατεία Θεάτρου 14.

• Με αφορμή την παράσταση «Ιώ» της Ετέλ Αντνάν, σε σκηνοθεσία Θεόδωρου Τερζόπουλου, και την κυκλοφορία στα ελληνικά του βιβλίου της Αντνάν «Ο “ελληνικός” κόσμος του Θεόδωρου Τερζόπουλου» μαζί με το «Δελφοί και Κιάτο», οι εκδόσεις Αγρα σε συνεργασία με το θέατρο Αττις διοργανώνουν εκδήλωση στον χώρο του θεάτρου. Στις 7 μ.μ. Λεωνίδου 7. 15/4.

• Παρουσίαση του cd «Ελληνικά κουιντέτα ξύλινων πνευστών», που κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό από τη δισκογραφική εταιρεία Naxos στη σειρά «Greek Classics». Στις 7 μ.μ. Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη. 15/4.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή