Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Παρουσιάζεται η έκθεση γλυπτικής-κεραμικής με τίτλο «Πίσω από το προσωπείο» της Ασπας Παπαλεξανδρή στο Μουσείο της Πόλεως των Αθηνών από τις 9 π.μ. Ι. Παπαρηγοπούλου 7, πλατεία Κλαυθμώνος. Εως 19/5.

• Η «Κωμωδία των παρεξηγήσεων» του Σαίξπηρ σε σκηνοθεσία Κατερίνας Ευαγγελάτου, με τους Νίκο Κουρή και Ορφέα Αυγουστίδη στους κεντρικούς ρόλους, επιστρέφει στο θέατρο «Κατερίνα Βασιλάκου» για πέντε μόνον παραστάσεις. Στις 9 μ.μ. Προφήτη Δανιήλ 3-5 και Πλαταιών, Κεραμεικός.

• Τιμητική βραδιά για την ακαδημαϊκό, συγγραφέα και μεταφράστρια Σόνια Ιλίνσκαγια διοργανώνουν οι εκδόσεις Γκοβόστη στο βιβλιοπωλείο De Profundis. Στις 7 μ.μ., Ζωοδόχου Πηγής 73.

• Η ποιητική συλλογή του Γιώργου Καράμπελα με τίτλο «Απλή μετάβαση» (εκδ. Βακχικόν) παρουσιάζεται στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Χολαργού. Στις 7.30 μ.μ. Τήνου 4.

• Ρεσιτάλ για δύο πιάνα με τίτλο «Δομές, αρμονίες, ρυθμοί και ηχοχρώματα» παρουσιάζει το Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης με το πιανιστικό ντουέτο Ελλης Ζαχαροπούλου – Θέλξης Ματίκα. Στις 9 μ.μ. Φράγκων 15.

• Τριήμερο φεστιβάλ ταινιών με καθημερινές προβολές διοργανώνει η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων στον κινηματογράφο «Στούντιο» από τις 4 μ.μ έως τις 8 μ.μ. Σπάρτης και Σταυροπούλου 33, πλατεία Αμερικής.

• Ο Ψαραντώνης, η θρυλική μορφή της κρητικής μουσικής, έρχεται στην Αθήνα και εμφανίζεται στη σκηνή του Temple μαζί με τη Νίκη Ξυλούρη, τον Γιάννη Παπατζανή και τον Νεκτάριο Κοντογιάννη. Στις 9 μ.μ. Ιάκχου 17.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή