Η πολιτιστική ατζέντα των ημερών του Πάσχα

Η πολιτιστική ατζέντα των ημερών του Πάσχα

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Την 1η Μαΐου το ΚΠΙΣΝ γιορτάζει την άνοιξη στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος με μουσική, χορό, παιχνίδια και δραστηριότητες από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα. Στις 11.30 π.μ. εμφανίζονται οι Burger Project και στη 1 μ.μ. οι Jaguar Bombs στο Ξέφωτο. Λεωφ. Συγγρού 364.

• Το Faust γιορτάζει την Πρωτομαγιά με ένα χορευτικό πάρτι με τους Blue Balls, με ελεύθερη είσοδο κι ένα πρόγραμμα ροκ και φανκ διασκευών στο δικό τους ύφος. Στις 9 μ.μ. Καλαμιώτου 11 & Αθηναΐδος 12.

• Η πιο μεγάλη έκθεση ανθέων και φυτών στην Ελλάδα γιορτάζει φέτος 65 χρόνια λειτουργίας και ανοίγει στις 30/4 με δημιουργικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, συναυλίες και εκπαιδευτικά προγράμματα. Εως 19/5. Αλσος Κηφισιάς.

• Ολοκληρώνεταιστις 30/4 η υποβολή αιτήσεων για τους σπουδαστές θεάτρου – χορού και νέους καλλιτέχνες παραστατικών τεχνών που θέλουν να συμμετάσχουν στο «Λύκειο Επιδαύρου – Διεθνές θερινό σχολείο αρχαίου δράματος», που θα πραγματοποιηθεί στην Επίδαυρο 2-16/7. Στο greekfestival.gr/lykeio-epidayroy/

• Λόγω μεγάλης προσέλευσης παρατείνεται έως 9/6 η έκθεση «Η Ιαπωνία και το βιβλίο» στην Πινακοθήκη Δήμου Αθηναίων. Στις 26/4, 12-7 μ.μ. Στις 27/4, 10 π.μ.-9 μ.μ. Λεωνίδου & Μυλλέρου, πλ. Αυδή.

• Ανοιχτό παραμένει τις επόμενες ημέρες το Μουσείο Ακρόπολης, με εξαίρεση την Κυριακή του Πάσχα 28/4 και την Πρωτομαγιά. Στις 26/4, 12-6 μ.μ. Στις 27/4, 8 π.μ.-3 μ.μ.

• Στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πύργου παρουσιάζεται η έκθεση ζωγραφικής του Κώστα Σπυρόπουλου με τίτλο «Ο χώρος, ο χρόνος, το πεδίο και το χρώμα». Εως 10/5.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή