Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου

Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Ο Λεωνίδας Μπαλάφας εμφανίζεται στον Σταυρό του Νότου Club με τραγούδια από όλη την πορεία του. Ωρα έναρξης 10.30 μ.μ., Θαρύπου 37, Νέος Κόσμος.

• Το Horrorant Film Festival ή αλλιώς «Νύχτες Τρόμου» πλησιάζει και διοργανώνει σειρά από εκθέσεις, δραστηριότητες και παιχνίδια που μας μεταφέρουν στο γοητευτικό σύμπαν του τρόμου. Στο Θέατρο Χυτήριο, στις 7 μ.μ., Ιερά Οδός 44.

• Το Ολύμπια-Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας» γεμίζει με τις μουσικές τριών σπουδαίων Γάλλων συνθετών, των Κλοντ Ντεμπισί, Μορίς Ραβέλ, Γκαμπριέλ Φορέ. Τα έργα τους θα παρουσιάσει η Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων υπό τη μουσική διεύθυνση του Στάθη Σούλη. Στις 8.30 μ.μ., Ακαδημίας 59.

• Το παραδοσιακό καφενείο «Καραγκιόζης» παρουσιάζει το φεστιβάλ «Γιούργια» την Κυριακή. Οι εκδηλώσεις μεταφέρονται στο Κύτταρο, όπου θα εμφανιστούν μεταξύ άλλων οι Λάργκο, ο Αλέξανδρος Κτιστάκης, ο Πέτρος Μάλαμας και ο Φώτης Σιώτας. Από τις 5 μ.μ., Ηπείρου 48 και Αχαρνών.

• Τρία διηγήματα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη για τον έρωτα παρουσιάζει το θέατρο Εξαρχής στην παράσταση «Ερως θάνατος» σε σκηνοθεσία Ντίνου Σπυρόπουλου. Ωρα έναρξης 9 μ.μ., Δερβενίων 46.

• O Σωκράτης Σινόπουλος και το κουαρτέτο του παρουσιάζουν το νέο τους άλμπουμ «Metamodal» και συνθέσεις από τον πρώτο τους δίσκο που συνδυάζουν τους ήχους της λύρας με την τζαζ. Στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ και ώρα 9 μ.μ.

• Οι πιανίστες Τίτος Γουβέλης και Κωνσταντίνος Βιδάλης παρουσιάζουν ένα πανόραμα έργων από τον Μότσαρτ έως τον Προκόφιεφ στο Ιδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού και ώρα 8 μ.μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή