Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Ο πιανίστας Δημήτρης Καλαντζής και το σεξτέτο του παρουσιάζουν μια τζαζ βραδιά για τρεις γυναικείες φωνές, τις Monique Kabasele, Ελένη-Ερμίνα Σοφού και Μαρίσσα Αθητάκη. Στις 10.30 μ.μ. Half Note, Τριβωνιανού 17, Μετς

• Εκδήλωση τιμής για τον απόδημο συγγραφέα Γιώργο Καναράκη, ομότιμο καθηγητή του Πανεπιστημίου Charles Sturt της Αυστραλίας, γλωσσολόγο ερευνητή, οργανώνουν η Εταιρεία Ελλήνων Λογοτεχνών, ο Ελληνοαυστραλιανός Πολιτιστικός Σύνδεσμος Μελβούρνης και το αθηναϊκό περιοδικό Νέα Αριάδνη. Στις 11 π.μ. Δημαρχείο Π. Πεντέλης, Αγ. Παρασκευής 22.

• «Το Τρίγωνο στο κάδρο», η ζωντανή ιστορία του Τριγώνου μέσα από τα φωτογραφικά πορτρέτα των ανθρώπων της περιοχής. Εγκαίνια έκθεσης στις 8 μ.μ. Παλαιά Αποθήκη Χάρτου, Χρυσοσπηλιωτίσσης 3.

• Εγκαινιάζεται η μεγάλη ατομική έκθεση του Κωστή Γεωργίου με τίτλο«ENIGMA», που περιλαμβάνει έργα γλυπτικής και ζωγραφικής μνημειακών διαστάσεων. Εως 10/6. Τελλόγλειο Ιδρυμα, Αγίου Δημητρίου 159 Α, Θεσσαλονίκη.

• Ομαδική εικαστική έκθεση με τίτλο «Μείζων δε τούτων η αγάπη» έως 19/5. Εστιατόριο-Μπαρ-Αίθουσα Τέχνης Φουάρ, Μητροπόλεως 72.

• Οι Active Member σε πλήρη απαρτία εμφανίζονται στο Piraeus Academy 117 σε μια εφ’ όλης της ύλης συναυλία. Στις 9 μ.μ.

• Το ντουέτο των Stereo Soul με νέα σύνθεση αλλά με το ίδιο κέφι, προσφέρει εκρηκτικά live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – Up Stage. Στις 10 μ.μ. Λεωφόρος Συγγρού 143.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή