Φεστιβάλ νέων καλλιτεχνών στο τρένο στο Ρουφ: Δώδεκα κουπέ δημιουργίας

Φεστιβάλ νέων καλλιτεχνών στο τρένο στο Ρουφ: Δώδεκα κουπέ δημιουργίας

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για ένατη χρονιά επιστρέφει στο Τρένο στο Ρουφ το Φεστιβάλ Νέων Καλλιτεχνών «τα 12 κουπέ», το οποίο φιλοξενεί νεανικές ομάδες και μεμονωμένους καλλιτέχνες από τον χώρο του θεάτρου, της μουσικής, του χορού, της περφόρμανς και των εικαστικών τεχνών.

Από αυτή την Κυριακή και για δύο εβδομάδες, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει πρωτότυπα, σύντομης διάρκειας καλλιτεχνικά πρότζεκτ, τα οποία αποκαλύπτουν τις ανησυχίες των δημιουργών τους για σύγχρονα αλλά και διαχρονικά υπαρξιακά ζητήματα. Φέτος, εκτός από τα δώδεκα κουπέ του New Wagon, το Φεστιβάλ επεκτείνεται στα υπόλοιπα βαγόνια και στην αποβάθρα της αμαξοστοιχίας – θεάτρου, ενώ η είσοδος παραμένει ελεύθερη με δελτία εισόδου τα οποία θα διανέμονται καθημερινά από τις 7 μ.μ. στο ταμείο του θεάτρου.

Μεταξύ άλλων, η Λίλιαν Αντωνίου και η Μπέτυ Σαράντη παρουσιάζουν μία χορευτική περφόρμανς με ήρωες δύο ταξιδιώτες και τίτλο «Cosmos 0.1», η ομάδα Salmacis εμπνέεται από τις συνθήκες που επικρατούν στα ιαπωνικά τρένα ή «Densha», η Eυδοκία Θωμοπούλου και οι DILEMMA συνδυάζουν τη μουσική με το βίντεο στο έργο τους «Raindrops», η Ομάδα Μπλεκ διασκευάζει τον «Ερωτόκριτο» του Βιτσέντζου Κορνάρου.

​​Σιδ. Σταθμός Ρουφ, Λεωφόρος Κωνσταντινουπόλεως και Αμφιπόλεως. Ωρα έναρξης 7.30 μ.μ., καθημερινά από τις 11 έως τις 26 Μαΐου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή