Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Συναυλία του τραγουδοποιού και πολυοργανίστα Moa Bones (Αργύρη Αρώνη) στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου. Στις 9 μ.μ. Φιλελλήνων 27.

• Η Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων συμπράττει με τον πιανίστα Απόστολο Παληό σε έργα Ραχμάνινοφ, στο θέατρο Ολύμπια. Διευθύνει ο αρχιμουσικός Ελευθέριος Καλκάνης. Στις 8.30 μ.μ. Ακαδημίας 59.

• Ξεκινάει το τριήμερο Platforms Project 2019 στην ΑΣΚΤ με καλλιτέχνες από 60 ανεξάρτητες εικαστικές πλατφόρμες απ’ όλο τον κόσμο. Από τις 12 το μεσημέρι. Είσοδος ελεύθερη. Πειραιώς 256.

• Παρουσίαση της ποιητικής συλλογής «Ανάκουστοι κελαηδισμοί» της Λενέτας Στράνη με τη συμμετοχή ακαδημαϊκών και φιλολόγων. Στις 8.15 μ.μ. Στοά του Βιβλίου, Πεσμαζόγλου 5 και Σταδίου.

• Εγκαινιάζεται στην Evripides Art Gallery η έκθεση ζωγραφικής του Μιχάλη Μαδένη με τίτλο «Το ελάχιστο, το ανείπωτο, το ίχνος» με μεγάλου μεγέθους πίνακες και μια σειρά σχεδίων, από τη δουλειά του τα τελευταία 30 χρόνια. Εως 15/6. Στις 8 μ.μ. Ηρακλείτου 10 και Σκουφά Κολωνάκι.

• Για πρώτη φορά ζωντανά στην Αθήνα η τραγουδίστρια, συνθέτις, στιχουργός, μουσικός Courtney Barnett, σημαντική παρουσία στη νεότερη γενιά της indie-rock μουσικής. Στις 8 μ.μ. Fuzz Live Music Club, Πειραιώς 209.

• Παλιές και νέες μουσικές παραδόσεις και αναφορές στη συναυλία του μουσικού και συνθέτη Paul Goodman (λύρα, σάζι) που παρουσιάζει τη δεύτερη δισκογραφική του δουλειά με τίτλο «Yet». Στις 8 μ.μ. Αστερίσκος, Αγ. Δημητρίου 16, Ψυρρή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή