Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Εκθεση με προσωπικά αντικείμενα, επιστολές, θεατρικά κοστούμια, χειρόγραφα του ηθοποιού Μάνου Κατράκη παρουσιάζει η Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά σε συνεργασία με το Εθνικό Θέατρο. Από τις 10 π.μ. Φίλωνος 29.

– Την παράσταση «Τα μελίσσια» του Αλέξη Σταμάτη παρουσιάζει το Εθνικό Θέατρο σε σκηνοθεσία Γιώργου Παλούμπη, στη σκηνή «Νίκος Κούρκουλος» του ΡΕΞ. Στις 6 μ.μ. Πανεπιστημίου 48.

– Ο μονόλογος «Ο ουρανός κατακόκκινος» της Λούλας Αναγνωστάκη κάνει πρεμιέρα στο θέατρο Θησείον σε σκηνοθεσία και ερμηνεία Σοφίας Παπουτσόγλου. Στις 9.15 μ.μ. Τουρναβίτου 7, Ψυρρή.

– Παρουσίαση του βιβλίου «Αγιον Ορος, χώρα ζώντων – Σύγχρονες μορφές της ορθοδοξίας όπως τις έζησα» του Στέφανου Δημόπουλου, στο βιβλιοπωλείο των εκδόσεων «Εν Πλω», στις 7.30 μ.μ., από τον ιερομόναχο Μύρωνα Σιμωνοπετρίτη, τον Νίκο Ορφανίδη και τον συγγραφέα. Χαρ. Τρικούπη 6.

– Παρουσίαση του βιβλίου «Μικρές αστόλιστες ιστορίες» (εκδ. Εστία) της Νίκης Σταυρίδη στο βιβλιοπωλείο «Little Tree Books & Coffee» από τους Παναγιώτη Ευαγγελίδη, Γιώτα Μπούζιου και τη συγγραφέα. Στις 7 μ.μ., Καβαλλότι 2.

– Η δραματική κωμωδία «Οι λουόμενες» σε κείμενο και σκηνοθεσία της Κατερίνας Μαυρογεώργη παρουσιάζεται σε μια τελευταία παράσταση στο skrow theater, στις 9 μ.μ. Αρχελάου 5, Παγκράτι.

– Απονομή βραβείων για τον ψηφιακό διαγωνισμό «Wiki Loves EU», με θέμα τη συγγραφή, την επεξεργασία και τον εμπλουτισμό των λημμάτων της Βικιπαίδειας σχετικά με την ιστορία και τα θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Στις 7 μ.μ. Βιβλιοθήκη Goethe-Institut Athen, Ομήρου 14-16.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή