Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Βραδιά μνήμης αφιερωμένη στη Νίκη Γουλανδρή με τίτλο «Οταν τα φύλλα ψιθυρίζουν» με τραγούδια του Γιώργου Κουρουπού και του Μάνου Χατζιδάκι. Ποιήματα απαγγέλλει η Ιουλίτα Ηλιοπούλου. Στις 8.30 μ.μ. Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, Λεβίδου 13, Κηφισιά.

– Ο Βασίλης Λέκκας και ο Θοδωρής Βουτσικάκης σε μια κοινή συνάντηση, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στην αγορά πετρελαίου θέρμανσης για σχολεία και στο «Ολοι Μαζί Μπορούμε». Στις 9 μ.μ. Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

– O Χριστόφορος Ζαραλίκος με τη stand up comedy παράσταση «Viva Comedia» βάζει στο στόχαστρο τα κοινωνικοπολιτικά τεκταινόμενα. Στις 10 μ.μ. Θερινός κινηματογράφος Τριανόν, Κοδριγκτώνος 21.

– Η «Ταράτσα του Φοίβου» επιστρέφει και ο Φοίβος Δεληβοριάς συγκεντρώνει έναν μόνιμο θίασο και νέους καλεσμένους για βραδιές με κέφι, μουσική, χορό και κωμικούς. Στις 8.30 μ.μ. Ιερά Οδός 13-15.

– Ξενάγηση εικονικής πραγματικότητας στο κτίριο της σχολής Μπάουχαους και μια διαδραστική εγκατάσταση εμπνευσμένη από τα θεατρικά πειράματα του Οσκαρ Σλέμερ στο Ινστιτούτο Γκαίτε. Στις 6, 6.30 και στις 7 μ.μ. Ομήρου 14-16.

– Με την εκδήλωση «Οι πράσινες τεχνολογίες» (Green Technologies) ξεκινάει το «INNOVATHENS powered by Samsung», που αφιερώνει τη φετινή θεματική στο GREENability. Από τις 7 μ.μ. Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Γκάζι.

– Πρεμιέρα σήμερα για τη «Νόρμα» του Βιντσέντζο Μπελίνι στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, νέα παραγωγή της ΕΛΣ σε σκηνοθεσία των ανατρεπτικών Κάρλους Παντρίσα και Λα Φούρα ντελς Μπάους. Στις 9 μ.μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή