Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Το Σύγχρονο Θέατρο παρουσιάζει το έργο «Ο πύργος» του Φραντς Κάφκα σε σκηνοθεσία Ορέστη Τάτση. Στις 9.15 μ.μ. Ευμολπιδών 45, Γκάζι.

– Η διεθνώς αναγνωρισμένη ερμηνεύτρια της world jazz Νάνα Σιμόπουλος με την μπάντα της θα βρεθούν στον Κήπο του Μεγάρου για μια μοναδική μουσική εμπειρία. Στις 9 μ.μ. Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη 1.

– Η έκθεση «Μια εκδοχή» του Νίκου Αλεξίου, αποτελούμενη από αιωρούμενα έργα, σε επιμέλεια της καλλιτέχνιδος Πόπης Αλεξίου, παρουσιάζεται στην Γκαλερί Ζουμπουλάκη. Εως 20/6. Στις 8 μ.μ. Πλ. Κολωνακίου 20.

– Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου, η Ορχήστρα των Μικρών Πραγμάτων παρουσιάζει το έργο «Η τραγωδία του βασιλιά Ριχάρδου Γ΄» του Oυίλιαμ Σαίξπηρ, σε σκηνοθεσία Χρήστου Θεοδωρίδη, στο Σύγχρονο Ελληνικό Θέατρο. Εως 16/6. Στις 9 μ.μ. Χώρος Δ΄, Πειραιώς 260.

– Ο βραβευμένος Ισπανός συγγραφέας Αντρές Μπάρμπα θα συνομιλήσει με τον συγγραφέα Κάρλος Φονσέκα με θέμα «Λογοτεχνία και μετανάστευση» στη Στοά του Βιβλίου. Τη συζήτηση συντονίζει η Λένα Ματσιώρη. Στις 7 μ.μ. Πεσμαζόγλου 5 και Σταδίου.

– H ατομική έκθεση φωτογραφίας «Masks & The Oceanic» του Αλέξη Βασιλικού, στην οποία αναδεικνύονται δύο παράλληλες πραγματικότητες μέσα από τη φωτογραφία, θα πραγματοποιηθεί στην CAN Christina Androulidaki Gallery. Εως 27/6.

– Την έκθεση με τίτλο «Ολοι μαζί παρέα στο Μουσείο», με έργα προσφύγων και Ελλήνων μαθητών, πραγματοποιεί το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, φιλοξενώντας έργα 60 παιδιών. Εως 29/6. Στις 10 π.μ. Νεοφύτου Δούκα 4.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή