Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Πέμπτης

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Η ομαδική έκθεση με τίτλο «Paper to Cut» με τους καλλιτέχνες Ζέφη Αθανασοπούλου, Ισμήνη Μπονάτσου, Αννέττα Σπανουδάκη, Αρι Στοΐδη και Στρατή Ταυλαρίδη παρουσιάζεται στον χώρο τέχνης Ωχρα Μπλε. Στις 8 μ.μ. Μύρινα, Λήμνος.

– Παρουσίαση της ποιητικής συλλογής του Κωνσταντίνου Σιδηρόπουλου «Η τριλογία της ζωής. Μέρος πρώτο: Οι Εποχές άλλαξαν» (εκδ. Πνοές) στον Ιανό. Στις 6 μ.μ. Σταδίου 24.

– Το Ινστιτούτο Γκαίτε φέρνει το βερολινέζικο CTM Festival στην Αθήνα με live στο Ινστιτούτο στις 7 μ.μ. και DJ sets στο Ρομάντσο στις 11 μ.μ. Ομήρου 14 και Αναξαγόρα 3.

– Ατομική έκθεση του σύγχρονου ζωγράφου Avigdor Arikha, που πρώτη φορά εκτίθεται στην Ελλάδα, με τίτλο «Μια ανάσα» παρουσιάζεται στο Μουσείο Μπενάκη Ελληνικού Πολιτισμού με περισσότερα από 50 σημαντικά έργα του. Εως 1/9. Κουμπάρη 1, Κολωνάκι.

– Στην Αίθουσα Τέχνης Αθηνών εγκαινιάζεται η ομαδική έκθεση καλλιτεχνών με τίτλο: «Inspirés par l’été d’Albert Camus», με αφορμή και αναφορές στο έργο του μεγάλου Γάλλου συγγραφέα. Στις 7.30 μ.μ. Γλύκωνος 4, Κολωνάκι.

– Ολοήμερη έκθεση με τίτλο «Exposition 1» οργανώνεται στο Athens Open Studio σε συνεργασία με το ARTHENS, υπηρεσία για ξεναγήσεις στον εικαστικό χώρο της Αθήνας. 11 π.μ.-11 μ.μ. Σισίνη 15, Ιλίσια.

– Ο Κωστής Μαραβέγιας και εκλεκτή παρέα στην πλατεία Νερού σε μια «Συναυλία ρεφενέ» και την εξαιρετική ομάδα των μουσικών του. Οι πόρτες ανοίγουν στις 6 μ.μ. Ολυμπιακό Συγκρότημα Φαλήρου. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή