Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Πρεμιέρα της παράστασης «Οιδίπους» του Σοφοκλή, σε σκηνοθεσία Μπομπ Γουίλσον, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών. Στις 9 μ.μ. Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου.

– Η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ ερμηνεύει το λαϊκό μπαλέτο «Η θάλασσα» του μεγάλου Ελληνα συνθέτη Νίκου Σκαλκώτα, σε μουσική διεύθυνση του Αναστάσιου Συμεωνίδη. Στο πρόγραμμα της συναυλίας περιλαμβάνονται και έργα του Μέντελσον και Προκόφιεφ. Στις 9 μ.μ. Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

– Για την Ημέρα της Μουσικής η παράσταση «Χορός Περνέτ» της χορογράφου Ναταλί Περνέτ, με συνοδεία της μουσικής μπάντας Polkar, έρχεται στο Πεδίον του Αρεως. Στις 8 μ.μ.

– Εγκαινιάζεται στις 9 μ.μ. η αναδρομική έκθεση του Γιώργου Καραφωτιά, η οποία περιλαμβάνει μικρογλυπτική, ζωγραφική, ελαιογραφίες και έργα μεικτής τεχνικής. Εως 13/6. Στο Pirée. Κάστορος 78.

– Η ομάδα του Saristra Festival ετοιμάζει ένα μεγάλο πάρτι με lives και dj sets στην ταράτσα του «Ρομάντσο» σε συνεργασία με το αθηναϊκό mobile party «Needless». Στις 7 μ.μ. Αναξαγόρα 3-5.

– Διερεύνηση του θέματος της σεξουαλικής παρενόχλησης στον χώρο εργασίας πραγματοποιεί η Ακτιβιστική Ομάδα Θεάτρου του Καταπιεσμένου, με την παράσταση «Δώσ’ μου ένα φιλάκι». Στις 8 μ.μ. Στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής.

– Το Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής, διοργανώνει μια ανοικτή γιορτή καλώντας το κοινό να τραγουδήσει την «Ωδή στη χαρά» του Μπετόβεν… αλλιώς. Στις 8 μ.μ. Λεωφ. Στρατού 2Α.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή