Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου

Η πολιτιστική ατζέντα του Σαββάτου

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

– Η λυρική όπερα «Προμηθέας Δεσμώτης» του Παναγιώτη Καρούσου παρουσιάζεται στον λόφο Φιλοπάππου στο πλαίσιο του Athens Music Week. Στις 6 μ.μ.

– Η Συμφωνική Ορχήστρα της Βιέννης ενώνει τις δυνάμεις της με τον κορυφαίο βιολονίστα και μαέστρο Λεωνίδα Καβάκο και παρουσιάζουν το Κονσέρτο για βιολί και ορχήστρα σε μι ελάσσονα του Μέντελσον. Στις 9 μ.μ. στο Ηρώδειο.

– Μουσική βραδιά με μελωδίες των Πιατσόλα και Χατζιδάκι θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο στον Κήπο του Μεγάρου, από την ερμηνεύτρια Ελένη Πέτα και τον συνθέτη-ερμηνευτή Γιάννη Μαθέ. Στις 9 μ.μ. Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη.

– Εγκαινιάζεται η ατομική έκθεση του Αλέξανδρου Σκουταριώτη (Sonke), γνωστού για τα street art έργα του, στην γκαλερί Καπόπουλος της Μυκόνου. Στις 8.30 μ.μ. Κεντρικό Ματογιάννι, Μύκονος.

– Περίπατος με οδηγό τον αθηναιογράφο Νίκο Βατόπουλο, στο κέντρο της Αθήνας. Σημείο συνάντησης έξω από το Ηρώδειο. Στις 6.30 π.μ. Είσοδος Ηρωδείου επί της Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

– Το Φεστιβάλ Αθηνών σε συνεργασία με το 9ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας θα παρουσιάσουν το έργο «Δεσμώτης του ιλίγγου» του Αλφρεντ Χίτσκοκ. Στις 9.30 μ.μ. Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου.

– Η μουσική παράσταση «Βόλτα στα Εξάρχεια» από τον ερμηνευτή Χρήστο Θηβαίο και τους String Demons φιλοξενείται στη Βίλα Ζωγράφου. Στις 9 μ.μ. Γεωργ. Ζωγράφου 15.

– Περφόρμανς που θα περιλαμβάνει μαρτυρίες κατοίκων σε συνδυασμό με μουσικά τραγούδια και αποσπάσματα από το Βιβλίο του Ιώβ, θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών. Αύριο, στις 8 μ.μ. Πλατεία Εργατικών Πολυκατοικιών Κοκκινιάς.

– Η ομαδική ατομική εικαστική έκθεση «Man on the moon: O άνθρωπος στο Φεγγάρι 50 χρόνια μετά», σε επιμέλεια του Αλέξανδρου Μαγκανιώτη και κείμενο του Γιάννη Μπόλη, εγκαινιάζεται σήμερα στις 8 μ.μ. στο The Project Gallery. Εως 21.9. Πλ. Θεάτρου 14.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή