Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

53" χρόνος ανάγνωσης

Παρατείνεται έως το τέλος Ιουνίου η έκθεση ζωγραφικής του Μιχάλη Μαδένη με τίτλο «Το ελάχιστο, το ανείπωτο, το ίχνος» στην Evripides Art Gallery. Ηρακλείτου 10 & Σκουφά, Κολωνάκι.

Η επιστήμη συναντάει το stand up και οι Science Reactors τους bartenders Αρη Χατζηαντωνίου και Θοδωρή Κουτσόβουλο στον κήπο του MoMix Bar. Στις 9 μ.μ. Κελεού 1-5.

Το πέμπτο άλμπουμ της καριέρας της με τίτλο «Broken Politics» παρουσιάζει στο Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ η Νένε Τσέρι. Εναρξη στις 10 μ.μ. Λεωφ. Συγγρού 364.

Ο συνθέτης Παναγιώτης Κωνσταντακόπουλος σε μια βραδιά σε ποίηση Κάλβου, Σολωμού και Βρεττάκου. Τραγουδούν ο Ανδρέας Κουλουμπής, ο Γιάννης Θωμόπουλος και η Παρασκευή Μπιζά. Στις 9 μ.μ. Υπαίθριο δημοτικό θέατρο Ζωγράφου, Αγίου Γεωργίου 17.

Παρουσίαση του βιβλίου της δρος Κωνσταντίνας Βάκκα-Κυριαζή: «Η Λεσβιακή Φάλαγγα» στο Αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών με ομιλητές τους Αγγελο Συρίγο και Μανούσο Μαραγκουδάκη. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Αναστάσιος Κουτσογιάννης, δημοσιογράφος της Εφημερίδας «Εθνικός Κήρυξ» της Νέας Υόρκης. Στις 7.30 μ.μ. Ριζάρη 2 & Βασ. Σοφίας.

Η εικαστικός Βένια Δημητρακοπούλου εκθέτει τη νέα της δουλειά στην Achillea Gallery. Εως 1/9. Παλιά Πόλη, Παροικιά, Πάρος.