Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παρατείνεται έως το τέλος Ιουνίου η έκθεση ζωγραφικής του Μιχάλη Μαδένη με τίτλο «Το ελάχιστο, το ανείπωτο, το ίχνος» στην Evripides Art Gallery. Ηρακλείτου 10 & Σκουφά, Κολωνάκι.

Η επιστήμη συναντάει το stand up και οι Science Reactors τους bartenders Αρη Χατζηαντωνίου και Θοδωρή Κουτσόβουλο στον κήπο του MoMix Bar. Στις 9 μ.μ. Κελεού 1-5.

Το πέμπτο άλμπουμ της καριέρας της με τίτλο «Broken Politics» παρουσιάζει στο Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ η Νένε Τσέρι. Εναρξη στις 10 μ.μ. Λεωφ. Συγγρού 364.

Ο συνθέτης Παναγιώτης Κωνσταντακόπουλος σε μια βραδιά σε ποίηση Κάλβου, Σολωμού και Βρεττάκου. Τραγουδούν ο Ανδρέας Κουλουμπής, ο Γιάννης Θωμόπουλος και η Παρασκευή Μπιζά. Στις 9 μ.μ. Υπαίθριο δημοτικό θέατρο Ζωγράφου, Αγίου Γεωργίου 17.

Παρουσίαση του βιβλίου της δρος Κωνσταντίνας Βάκκα-Κυριαζή: «Η Λεσβιακή Φάλαγγα» στο Αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών με ομιλητές τους Αγγελο Συρίγο και Μανούσο Μαραγκουδάκη. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Αναστάσιος Κουτσογιάννης, δημοσιογράφος της Εφημερίδας «Εθνικός Κήρυξ» της Νέας Υόρκης. Στις 7.30 μ.μ. Ριζάρη 2 & Βασ. Σοφίας.

Η εικαστικός Βένια Δημητρακοπούλου εκθέτει τη νέα της δουλειά στην Achillea Gallery. Εως 1/9. Παλιά Πόλη, Παροικιά, Πάρος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή